Finfin match i Milano på söndagen när Roma gästar Milan.
;itt speltips: X2 eller asian +0,5 på Roma. Spelet sitter om de tar poäng. Lucky Sports.

Milan inledde vårsäsongen med att slå Salernitana med 2-1. Siffrorna berättar inte allt - det var bekvämare än så. Reduceringsmålet kom rätt sent, men Milan borde ha vunnit med fler mål. Rätt bra prestation. Men Milan dras fortsatt med en del skador:
Maignan, Kjaer, Zlatan, Rebic, Origi och Florenzi är out. Inget nytt direkt, men att de där spelarna är borta gör att det inte finns så mycket för Pioli att laborera med. Verkar bli samma elva igen, med en Giroud som fick spela nästan hela matchen. Tanken var nog att smyga igång veteranen efter VM, men det finns inte så mycket att välja på. Elvan är bra, men det finns inte mycket roligt att slänga in på bänken om någon inte har dagen. Stor press på Leao och Theo Hernandez.

Tänkbart lag:
Tatarusanu; Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud.

Mourinhos Roma inledde året med att slå Bologna med 1-0. En helt okej prestation för deras del. Dybala kunde starta, Abraham fick hoppa in. Ser rätt bra ut truppmässigt, även om klubben nog längtar efter Wijnaldum fortfarande. Ligger strax bakom toppen tabellmässigt, sex poäng efter just Milan. Som många andra tycker jag Roma kan se otroligt trubbiga ut många gånger och Mourinho är knappast en skönspelande tränare. Men den underliggande statistiken är bra och jag tycker truppen är fin. Känslan är att den här typen av uppgift kanske passar laget lite bättre.

Milan är rättmätiga favoriter hemma och kan absolut vinna. Men jag tycker oddset på hemmaseger känns lite för lågt och bedömer att Romas odds för poäng är bra nog för att backa. Har tre uddamålsförluster förutom en total genomklappning mot Udinese, så de är rätt så svårslagna. Milan måste matcha samma elva och får hoppas att de spelarna har dagen och levererar. Hade deras truppläge varit optimalt hade det varit en annan femma för mig, nu tror jag Roma kan slita till sig ett kryss.

This is the stats tab
This is the post tip