Milan tar emot Sassuolo på ondagskvällen.
Mitt speltips: Specialaren: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Matchen livestreamas på LeoVegas och bet365 för den som vill.

Zlatan har varit småskadad senaste dagarna och lär inte starta. Även Calhanoglu är ett frågetecken. Milans kamp om en CL-plats fortsätter. Ligger tvåa i tabellen, två poäng före Atalanta och fyra före Juve. Bara seger som gäller här för att fortsatt ha ett grepp om andraplatsen. Gjort mål i 27/31 ligamatcher den här säsongen och har flera gånger visat att de enda kan klara sig hyggligt utan Zlatan och andra nyckelspelare. Tänkbar elva:

Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez (Dalot); Kessie, Meite; Saelemaekers, Çalhanoglu (Leao), Krunic; Rebic.

Samtidigt har Milan släppt in mål i 13 av de senaste 14 matcherna (alla tävlingar). Haft svårt att hålla tätt och motståndarna har tillåtits skapa väldigt många målchanser senaste matcherna. Släpper också till väldigt mycket hörnor och har inte så mycket boll. Så har knappast full kontroll i matcherna. Helgens match mot Genoa var inget undantag.

Ställs nu mot ett Sassuolo som gjort sjätte flest mål i ligan hittills. Precis som Milan har de gjort mål i 27/31 ligamatcher. Bara storlagen är bättre på den fronten. Har även bra siffror för expected goals, så ingen slump att de ligger bra till vad gäller gjorda mål. 2021 har de gjort mål på Juve, Lazio, Roma, Napoli och Inter, så visst kan de stå upp mot storlagen. Bägge lagen har gjort mål i Sassuolos matcher i tolv av de senaste fjorton. Fjärde högst målsnitt per match i serien. Hyfsat truppläge där Djuricic är ett frågetecken, men övriga nyckelspelare ska vara tillgängliga. Får en extra vilodag inför den här matchen jämfört med Milan, vilket är ett plus.

Tror på mycket bra chans för över 2,5 mål + blgm här. Bägge lagen går ytterst sällan mållösa och jag tror inte vi stannar på 1-1. Sassuolo har stått upp bra mot topplag och är på intet sätt chanslösa här.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip