Ett minikrisande Milan tar emot Sassuolo på söndagen.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för bortalaget Sassuolo. bet365 eller något Kambibolag som Unibet , LeoVegas eller Expekt .

Ett tätt matchande Milan har fem raka utan segeri alla tävlingar. Uttåg ur cupen, tung 0-3-förlust mot Inter i Supercupen och senast 0-4 mot Lazio. Titelchanserna så gott som borta, så nu gäller det att säkra en CL-plats i första hand och kanske även blicka mot slutspelet i vår där Spurs väntar. Skrälläge här då? Nja, jag tycker ändå det finns läge för en tillbakastuds för Milan och i skrivande stund har oddsen justerats och tagit höjd för de svaga resultaten senaste tiden. Därför väljer jag att gå emot Milan på ett lite annat sätt, nämligen matchbildsmässigt. Jag tror inte de har vad som krävs för dagen för att totaldominera en match i 90 minuter.

Jag tog samma spel på Lecce mot Milan för ett par veckor sedan. Syditalienarna skapade då åtta egna hörnor och slog linan lätt. Totalt över hela säsongen har Milan släppt till fyra eller fler hörnor i 10/19 ligamatcher. I sju av de senaste tio har detta inträffat, vilket kanske säger något om att deras prestationsnivåer gradvis blivit sämre. Nu behöver inte många tillåtna hörnor per automatik betyda att prestationerna är sämre, men när det kombineras med lägre bollinnehav, färre skapade chanser och sämre resultat är det lätt att göra den kopplingen. Har länge matchat hårt och gått runt på få spelare - kanske börjar vi få se resultatet av det? Bennacer avstängd.

Sassuolo har haft fyra eller fler hörnor i 11/19 ligamatcher. Även "Sassarna" har en tabellrad efter VM med 0-1-3 trots överkomligt motstånd. Gick svagt även före Qatar och har i ett längre perspektiv 1-2-8 i ligan. Kanske inte lika frejdiga och sevärda som under De Zerbi-eran, men ändå ett lag som alltjämt är hyggligt offensiva och kommer till en hel del avslut. Okej truppläge överlag även om Andrea Pinamonti kan saknas igen.

Slipper vi bara en matchbild där de tar en tidig ledning tycker jag det ska vara bra förutsättningar för att matchen ska vara så pass jämn att det ska bli tillräckligt många anfall för bortalaget för att det ska mynna ut i fyra hörnor sett över 90 minuter här. bet365 livestreamar matchen, så det är bara att bänka sig lagom till lunchkaffet på söndagen.

Speltips: Sassuolo över 3,5 hörnor.

This is the stats tab
This is the post tip