Milan tar emot Spal på torsdagen.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för bortalaget. Finns hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Bortalaget har skrapat ihop följande antal hörnor i sina senaste matcher i Serie A:
4 hemma mot Napoli.
6 borta mot Cagliari.
5 hemma mot Parma.
2 borta mot Juve.
10 hemma mot Lecce.
9 borta mot Sassuolo.
8 hemma mot Lazio.

Slagit "3,5-linan" i 6 av senaste 7 alltså. Enda matchen de misslyckats är alltså borta mot Juventus. Med all respekt för torsdagens motstånd - Juve är en lite annan uppgift än Milan. Spal ligger rätt högt vad gäller antal inlägg per match i Serie A-konkurrensen. De är väl kanske inte det mest offensiva laget i serien, men de kommer runt på kanterna en hel del i sitt 3-5-2-system och bör ha rätt så goda chanser att slå en såhär pass låg hörnlina i en match som inte borde bli alltför ojämn rent spelmässigt.

Milan snittar nästan 5 hörnor EMOT per match. Ingen har väl missat att de är ganska långt ifrån vad de en gång var. Det skiljer bara tre poäng mellan lagen i nuläget och inget lag känner sig nog slagna på förhand mot Milan just nu. Ett lag som Lecce hämtade exempelvis in två underlägen på Giuseppe Meazza så sent som för ett par veckor sedan. Så här tror jag Spal kommer med ambitionen att bjuda upp. Har en viktig match i kommande omgång, men den är först på måndag, så jag tror inte de kommer hit och tankar en match.

Milan är stora favoriter i matchen och visst är det väl dags för seger för deras del. Men jag tror inte det här blir någon slakt och överkörning - Spal lär ha en del anfallsspel och målchanser. Då bör de ha goda chanser att slå den här låga hörnlinan.

Speltips: Spal över 3,5 hörnor - 1.66 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

LeoVegas & Unibet streamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip