Milan-Torino på söndag 18:00. Jag tror att båda lagen gör mål och för det får jag 1,93 gånger degen hos Unibet .

Milan har fått in en ny coach i form av Vincenzo Montella som är en offensivt lagd tränare historiskt sett. På försäsongen har det varit ihåligt bakåt och laget har sett svagt ut i defensiven. Jag tror att Milan kommer att vara det spelförande laget på San Siro på söndag och det kan ge Torinos kvicka offensiv stora ytor att kontra på. Under sommarmercaton har man fått in förra årets målspruta från Serie B Gianluca Lapadula och mittfältaren José Soso från Besiktas.

Torinos styrkor sitter i offensiven. Förra säsongen var man ett av de lag som gjorde flest mål i Serie A, men defensivt såg man desto sämre ut. Nu har laget tappat sin lagkapten och försvarsgeneral Kamil Glik som är ett enormt tapp och dessutom Brunu Peres, två av Torinos viktigaste spelare förra säsongen. Den svenske mittbacken Pontus Jansson har även lämnat på lån till Leeds. Offensivt ser det bättre ut. Belotti har man fått behålla och man har dessutom förstärkt offensiven med Iago Falque och Adem Ljajic. Två riktigt bra spelare med Torinos mått mätt.

Jag tror att det finns goda möjligheter till att båda lagen gör minst ett mål vardera. Att båda lagen ej skulle göra mål står som favorit hos Unibet köper jag inte.

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip