Måndagsmatch i Serie A mellan Zlatans Milan och Torino.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Finns till bra odds hos Bethard eller FastBet .

Milan ligger blott fem poäng före Torino, men är ändå storfavorit i matchen. Har förvisso sett rätt bra ut utan att ha fått med sig resultaten (2-0 blev 2-4 mot Inter och 1-0 blev 1-1 mot Juve i cupen). Och Torinos form är svag med fyra raka förluster och mängder av insläppta mål. Men jag tycker ändå Milan blivit alldeles för stora favoriter här. Tror däremot på bra chans för båda lagen att att göra mål.

Torino har släppt in smått osannolika 16 mål senaste fyra Serie A-matcherna. Detta trots ett överkomligt schema. Får nu möblera om i backlinjen efter att Izzo dragit på sig ett fuck off-rött mot Sampdoria senast. Tror de flesta sett att Milan lyft sig sedan Zlatan kom in i laget. Det är framför allt offensivt det sett bättre ut. Gjort mål i åtta raka matcher, vilket inkluderar två tuffa matcher mot Inter och Juventus förra veckan. Bör ha toppchans att näta på hemmaplan här.

Torinos form är som sagt svag. Förlorat en hel del på slutet och behöver höja sig. Tycker ändå prestationen mot Sampdoria senast var ett steg i rätt riktning. Offensiven med bland andra Belotti och Verdi känns ändå rätt okej. Känns också som att de inte kan fortsätta spela lika defensivt med Longos intåg (gjorde sin första match som coach senast). Borde kunna såra ett Milan vars defensiv inte lyft på samma sätt som offensiven efter Zlatans intåg. Har bara en hållen nolla senaste sex (Brescia) och i den matchen borde Milan släppt in mål sett till målchanserna som skapades.

Att Milan gör mål känns väldigt troligt. Tycker dock hemmalaget fortsatt är överskattade och jag tror inte något mittenlag av Torinos kaliber har överdrivet mycket respekt för den här bortamatchen. Torino kommer definitivt få sina målchanser och att båda lagen nätar känns bra till de här oddsen.

This is the stats tab
This is the post tip