Den italienska Serie A är äntligen tillbaka! Premiären spelas på Giuseppe Meazza-stadion där de regerande mästarna AC Milan gästas av Udinese. Milan avslutade säsongen med bravur - genom att vinna de sex sista omgångar - och lyfte ligapokalen för första gången på elva år. Udinese avslutade säsongen på den nedre halvan och väger lite för lätt för att utmana om poängen.

Det var ett ungt lag med tränaren Stefano Pioli som arkitekt - med ett fåtal veteraner som Zlatan Ibrahimovic - som säkrade ligatiteln. Utan någon större budget lyckades Milan skrälla ända in i kaklet. Sedan dess har mittfältaren Franck Kessie, som var mycket on/off under förra säsongen, dragit till FC Barcelona. Divock Origi har värvats från Liverpool FC. Samt att hela transferfönstret för Milan har handlat om den belgiska stjärnan Charles De Ketelaere. Försäsongen har varit minst sagt lyckosam. Hela fyra av fem vänskapsmatcher har vunnits - där laget har nätat 17 gånger under tiden. Milan ser återigen farliga ut.

I Udinese är det gamla vanliga. En hel del spelare har lämnat truppen. Lika många har tagits in, från olika håll. Som Jaka Bijol från CSKA Moscow och Adam Masina från Watford. En stor förlust är Nahuel Molina, som har gått till Atletico Madrid. Gerard Deulofeu ryktas lämna truppen. Andrea Sottil har tagits in som ny tränare. Dock har han knappast något vidare material att arbeta med. Udinese har redan spelat en match, i den italienska cupen, där de knappt besegrade Serie C laget Feralpisalo med 2 - 1.

Uppgiften i debuten är lämplig för de regerande mästarna, som är både ett och två nummer större än gästerna. Därmed blir det ett spel på att Milan vinner premiären med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en Udinese seger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en Milan seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips Milan - Udinese:
1 asian -1. Odds 1.72 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Milan:
Mike Maignan, Davide Calabria, Pierre Kalulu, Fikayo Tomori, Theo Hernandez, Ismaël Bennacer, Rade Krunic, Junior Messias, Brahim Diaz, Rafael Leao & Olivier Giroud.

Preliminär startelva - Udinese:
Marco Silvestri, Nehuen Perez, Jaka Bijol, Adam Masina, Brandon Soppy, Roberto Pereyra, Walace, Jean-Victor Makengo, Destiny Udogie, Gerard Deulofeu & Isaac Success.
---

This is the stats tab
This is the post tip