Milan tar emot Verona på lördagskvällen.
Mitt speltips Båda lagen gör mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Tror det här blir en underhållande match. Men känslan är att den kommer lite mindre lägligt för Milan än den gör för Verona. Hemmalget har haft en del spelare iväg på landslagsuppdrag under uppehållet och ska in i CL-hetluften redan på tisdag. Porto väntar i viktig bortamatch där poäng är ett måste efter två förluster. Stjäl säkert någon procent fokus Dessutom tunga avbräck i form av ytterbacken Theo Hernandez (covid) och keepern Maignan (skadad). Såna avbräck är svåra att hantera för Milan som inte riktigt har den där riktigt breda topplagstruppen i min bok. Zlatan ska vara tillbaka i träning, lär väl max bli ett inhopp här.

Tänkbart lag:
Tatarusanu; Calabria, Tomori, Romagnoli, Ballo-Touré; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Maldini, Rebic; Giroud.

Verona har bombat in 15 mål på sju matcher hittills. Gjort mål i alla matcher utom en. Bägge lagen har nätat i 5/7. Gör det bra med bland andra gamle Kalinic och balkantalangen Ilic. 15 mål är förvisso bra utdelning sett till vad de skapat i chansväg, men kommer garanterat till Milano och känner att de har chansen. Har gjort det bra i det här mötet historiskt (bägge lagen har nätat i det här mötet fem av de senaste sex).

Milan är otroligt målpålitliga senaste två säongerna. Toppchans att göra mål även här. Stora frågan är om bortalaget kan skrapa fram en egen kasse och det tror jag de har bra chans på sett till att de är ett kapabelt lag som öter Milan i helt rätt läge. Överlag i Serie A har inledningen visat att de mindre lagen alltsom oftast kör oavsett motstånd utan överdriven respekt. Tror det blir så även här. Tänkbara slutresultat i min bok är 1-1, 2-1, 2-2 eller 3-1.

Speltips: Båda lagen gör mål.

This is the stats tab
This is the post tip