Mitt spel: Luton Town rak seger till 3.00 hos bet365 .

Millwall tar emot Luton Town på The Den. En potentiellt väldigt viktig match för båda lagen i deras jakt på uppflyttning. Luton, som just nu ligger på en fjärdeplats, har sex poäng ner till Millwall som ligger på positionen bakom.

Hemmalaget kommer från två raka matcher utan att göra mål, men dock en insats senast mot West Bromwich som tränare Gary Rowett lovordade kraftigt. Millwall har ett lag som kanske inte sticker ut namnmässigt, men det är ett kollektivt väldigt starkt lag som ligger så pass högt upp i tabellen av en anledning. Svårslagna på hemmaplan är man också, där man ännu inte förlorat två raka hemmamatcher på två säsonger.

Luton kan bli historiska

Men. Är det något lag som jag faktiskt tror har både kvalité och form att ge Millwall sin andra raka förlust på hemmaplan tror jag det kan vara Luton. Man är utan förlust de senaste sju matcherna och kommer från en väldigt fin prestation senast mot Watford där man segrade med 2-0.

Man har under de senaste månaderna klättrat i tabellen och sättet som laget spelar och ser ut ser jag inte varför det ska ta slut. Bortamatcher är man också starka i, där man är obesegrade i åtta raka sådana. Man har en väldigt stark defensiv där man delar ledningen i ligan på flest hållna nollor.

Jag ser framför mig ett frustrerat Millwall på hemmaplan som fortfarande inte får fart på saker och ting, medan Luton fortsätter spela med det lugn man just nu besitter. Får inte Millwall fart på sakerna hemma på The Den tenderar det även att reta upp supportrarna en aning, vilket bara är till Lutons hjälp.

Jag väljer att sticka ut här och spela på den oddsmässiga underdogen. Mitt spel blir rätt och slätt Luton rak seger till hela 3.00 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip