Millwall hemma på klassiska The Den en fredagskväll.
I ett Londonderby mot QPR.
Stämningen på en arena blir inte mycket bättre än så här. I alla fall inte i England.
Millwall är alltid en maktfaktor på The Den och den här säsongen är inget undantag – man har tagit 21 av de totalt 27 poängen på hemmagräset.
Formen är också mycket bra – trots vårt spelschema.
Senaste tre hemma:
Wolves 2–2
Middlesbrough 2–1
Sheffield U 3–1
Alltså sju poäng mot lag som alla slåss om uppflyttning till Premier League. Det säger lite om hur bra Millwall är, inte minst på The Den.
Millwall har väldigt få problem och har kunnat ha nästan identisk startelvor på slutet (bara bytt någon enstaka spelare för att få in fräscha spelare).
Det betyder att centrallinjen med mittbackarna Shaun Hutchinson/Jake Cooper fortsätter samt att någon av de centrala mittfältarna Ryan Tunnicliffe/Shaun Williams får vila då de slåss om platsen bredvid stjärnan George Saville som svarat för 7 mål på 24 starter. Längst fram är Lee Gregory given. Han har gjort 42 ligamål de senaste 2.5 säsongerna.
Så Millwall är nästan helt befriat från tunga skador och väldigt samspelt under managern Neil Harris.

Nu kommer ett betydligt blekare QPR på besök.
Ett lag som inte alls imponerade senast mot Ipswich (tur som löste 0–0) och som till den här matchen har ett tungt avbräck då ordinarie innermittfältaren Josh Scowen (23 starter/0 mål) är avstängd.
Formen är usel – bara tagit 6 poäng på sista 10 matcherna.
Ian Halloway, som fick sparken från just Millwall innan han tog över QPR, har svårt att få ut något bra av den här ganska färglösa truppen.
Det blir inte lättare när förväntade försvarskuggar som James Perch (4/0) och Joel Lynch (10/0) är fortsatt skadade.

Med tanke på Millwalls form och styrka på The Den – och med tanke på QPR:s trassel (Scowen) och att laget inte alls imponerar tycker jag att Millwall på nytt ska ha fin chans.
1.95 hos LeoVegas känns helt OK!

Insats: Medel.

This is the stats tab
This is the post tip