Millwall är min idé både på Stryktipset - bara streckat till 25% - samt som singelspel till 3.10.
Varför?
Är normalt starkt hemma på The Den.
Men har på slutet varit på tok för ineffektivt.
Spelmässigt ser det dock fullt OK ut och senast, i den mycket svåra bortamatchen mot ett formstarkt Fulham, var man faktiskt det bättre laget. Men föll snöpligt med 1–0 på en tveksam straff. Millwall vann till exempel avsluten med 12–9.
I den matchen saknades dessutom bäste målkskytten Jed Wallace (har varit avstängd i tre matcher) och han kommer nu tillbaka med fräscha ben.

Millwall har en mycket trygg defensiv ligger på 5:e plats av 24 lag när det gäller det defensiva spelet.
Det är offensiven som är trubbig.
Men chanser skapas trots allt, nu ska det bara omsättas i mål och jag tror Sheffield United får sota för Millwalls "oflyt" i dag.
Sheffield United är precis som Millwall uppflyttade inför den här säsongen till League One.
Och man har överraskat på alla och ligger faktiskt trea i tabellen.
Men formen ser ut att dippa nedåt och Sheffield United ska rasa nedåt i tabellen till slut.
Att man ligger så högt upp beror på att en ganska begränsad spelare som Leon Clarke fullkomligt öst in mål, svarat för 13 mål på 16 matcher. Även Billy Sharp 8 mål på 15 matcher har varit het.
Dock har man som sagt sett sämre ut på slutet.
Föll hemma mot Fulham med 4–5 och senast fick man bara 1–1 hemma mot ett svagt Birmingham.
Anledningen till detta beror en hel del på att centrala mycket viktiga mittfältaren Paul Cotts (16 starter/1mål) har saknats i de senaste två matcherna, han blir tyvärr borta länge och saknas alltså även i dag. Cotts har i två års tid varit navet i Sheffield United centrala spel och det är ett tungt avbräck.
Jag tycker det känns som det "bara är dags" för Millwall nu. Man fullkomligt skriker efter tre poäng, gör spelmässigt bra insatser och får tillbaka en utvilad kreativ spelare.
Sheffield United känns småmätta, och kan mycket väl underskatta Millwall något här. Jag tycker med tanke på det, lagets nedåtform, skadan på Cotts att värdet ligget på ettan när vi bjuds på 3.10 av Unibet .
Men Championship är Championship och jag håller nere insatsen.
Men spikar på Stryket.
25 procent är alldeles för lågt!

Insats: Låg (Låg/Medel/Hög)

This is the stats tab
This is the post tip