Elfsborg spelar returmatch mot Milsami på torsdagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör INTE mål. LeoVegas , Expekt eller Unibet .

Rekommenderade samma spel förra veckan till 1.90. Det droppade till 1.50 och matchen slutade 4-0 till Elfsborg. Gott så. Att nu få 2.30+ på samma spel känns mycket bra. Speciell match i Borås där moldaverna fick tre utvisningar. Den första kom i 65:e minuten och fram till dess skapade de absolut noll av värde. Bara ett par långskott från dåliga positioner. Även om det är en sak att spela på Borås konstgräs och något annat att spela hemma så borde det inte vara så stor skillnad. Moldaverna saknar ju nu även de tre avstängda spelarna som fick röda kort.

I ärlighetens namn hade Milsami tur som ens tog sig till den här rundan. Skrällde och slog ut Sarajevo i ett dubbelmöte med 1-0 totalt sett. Var väldigt svaga förra veckan och jag tror de får det svårt att vinna här.

Med 4-0 i ryggen vet Elfsborg att de i stort sett är klara. Spellediga kommande helg så de behöver inte rotera laget. Lär åka till Moldavien med ambitionen att inte bjuda på något alls, det enda som eventuellt hade kunnat äventyra avancemang är väl ett tidigt moldaviskt mål. Behöver ju inte gå framåt för att göra mål själva heller.

Tycker bara det här oddset är för högt. Moldaverna visade inget extra i första matchen och kan Elfsborg bara reda ut första 15 lär motivationen sina. Mitt spel bygger framför allt på att Milsani inte nätar, men ett Elfsborg som leder med 4-0 behöver inte anfalla heller, så det är inte helt uteslutet att de nöjer sig med att bevaka resultatet. Kan se framför mig 0-0, 0-1 eller 0-2 som tänkbaa slutresultat här.

Speltips: Båda lagen gör INTE mål.

This is the stats tab
This is the post tip