Minnesota tar emot Dallas natten mot måndag, och här tycker jag gästerna är underskattade.

Minnesota kommer med dubbla förluster då man näst senast föll med 4-1 mot NY Rangers. Senast blev det förlust mot Buffalo mot 3-2 trots att man skapade klart mest lägen i matchen, men man ställdes mot en Levi som gjorde en för dagen riktigt bra insats.

I denna matchen möter man ett Dallas som är betydligt stabilare bakåt, och även om man har flera skickliga spelare i Boldy, Kaprizov och Zucarello så krävs det en bättre insats här om man ska bryta sin förlustsvit.
Goligoski och Shaw saknas samtidigt som Gaudreau är ett frågetecken.

Jämn match som oddsen visar

Dallas har gjort en klart godkänd inledning på säsongen då man fem av de sju senaste matcherna, och även om det blivit förlust med 2-0 mot Vancouver och 2-3 mot Boston på slutet har man stått för bra insatser.

Man ligger just nu med i toppen av western conference och offensivt har man imponerat. Med spelare som Hintz, Robertson, Pavelski och Benn i truppen så har man ett bra lag offensivt samtidigt som defensiven är stark, och då man är underdogs i matchen finns värdet klart på laget.
Inga skador stör i laget.

Minnesota kommer med dubbla förluster och nu är motståndet tuffare än det varit på slutet, och då man är favoriter i matchen väljer jag att gå på bortaseger i matchen.

Gustavsson (Unconfirmed) - Wedgewood (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip