Måndagsmatchen i den spanska andradivisionen, La Liga 2, hämtas från Estadio Municipal de Anduva där Mirandes gästas av Eibar. Mirandes är ett mittenlag som befinner sig i ingenmanslandet - utan något att spela för alls. Det är lika långt ner till nedflyttningsplatserna som kvalplatserna till La Liga. Eibar ligger i toppen, men har hård konkurrens kring andra platsen. Båda lagen har en fin form - men Eibar är ändå ett helt nummer större.

Det är en hel del knäppa matcher som Mirandes har varit involverade i på sistone. Sporting Gijon besegrades sist med siffrorna 4 - 3. Jose Salinas, Jofre Carreras, Oscar Pinchi och Juanlu Sanchez hamnade i målprotokollet på Estadio El Molinon, där Mirandes bara hade ett bollinnehav på 33 %. Innan dess blev det också en seger över Real Oviedo. Dock är Mirandes allt annat än konsekventa. Att ta en tredje raka seger känns inte helt rimligt, med tanke på svårigheterna att spela bra under längre tidsperioder.

Annat är det hos tabellettan Eibar, som gör en riktigt bra säsong. Med en match mindre spelad leder de före Granada och Las Palmas - som har en poäng mindre. Då det bara är två lag som har en direktbiljett till högsta divisionen gäller det för Eibar att hålla i den fina formen, för att inte bli omsprungna av konkurrenterna. Det ska de klara av med tanke på den fantastiska dagsformen. Sannolikheten till en femte raka ligaseger ligger på minst 50 %, i mitt tycke. Allt över dubbla degen i odds på en rak bortaseger är av värde.

Eibar har fyra raka segrar utan något insläppt mål.

Speltips Mirandes - Eibar: 2. Odds 2.44 hos Pinnacle .

Därmed blir det ett spel på att Eibar reser hem med alla tre poäng i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip