I den allra sista omgången av den spanska andradivisionen, La Liga 2, tar Mirandes emot Fuenlabrada på Anduva Municipal Stadium. Oavsett utgång kommer Mirandes sluta i mitten av tabellen, efter en rätt så bra säsong. Kontraktet är säkrat och laget kan spela avslappnat. Alltid en fördel. Värre är det för Fuenlabrada, som ligger nästsist i tabellen och som sedan länge har åkt ur Segunda Division. Mirandes är ett helt nummer större och bör vinna säsongens sista ligamatch relativt enkelt, i mitt tycke.

Efter att ha radat upp förluster reste sig Mirandes i hemmamötet mot UD Ibiza. Det blev hela 4 - 0, efter mål av Victor Meseguer och Jon Ander samt två fullträffar av Rodrigo Riquelme. Därefter blev det en förlust borta mot hemmastarka Girona, där skytteligaledaren Cristhian Stuani nätade två gånger om. Där blev även mittbacken Jorge Saenz utvisad i matchen. Girona slogs då om en kvalplats till uppflyttning till La Liga. Betydligt lättare blir det att ta sig an redan nedflyttningsklara Fuenlabrada.

Det är inte mycket som har stämt för Fuenlabrada, som har förlorat hälften av sina matcher denna säsong. Inför den sista omgången är det 12 poäng upp till säker mark. Nedflyttningen var klar för ett tag sedan. Dock har Fuenlabrada rest sig och spelat okej i de två senaste matcher - mot Lugo och Gijon, där det har blivit 4 poäng. Fuenlabrada är ojämna och har haft svårigheter att hålla en hög nivå. Därmed tar jag en tydligt ställning och spelar på att Mirandes vinner över dem, till dubbla pengar i odds.

Speltips Mirandes - Fuenlabrada:
1. Odds 2.00 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Mirandes:
Ramon Juan, Odei Onaindia, Iago Carracedo, Anderson Arroyo, Imanol Garcia de Albeniz, Victor Meseguer, Jon Ander, Sergio Carreira, Rodrigo Riquelme, Alejandro Marques & Roger Brugue.

Preliminär startelva - Fuenlabrada:
Miguel Angel Morro, Pol Valentín, Alejandro Sotillos, Mohamed Diame, Mikel Iribas, Mikel Agu, Alvaro Bravo, Pedro Leon, David Amigo, Adrian Gonzalez & Mohamed Bouldini.
---

TV: 11 miljoner i jackpot och finbesök av Polsäter i studion!




This is the stats tab
This is the post tip