bet365 livestreamar matchen.

Real Sociedad är stekheta när de åker till Estadio Municipal de Anduva för att spela returmötet mot Mirandes i den spanska cupen, Copa del Rey. Det första mötet vann Real Sociedad med 2 - 1 hemma och imponerade stort. Real Sociedad har spelat som ett topplag i La Liga också, med tre raka segrar, vilket har gett dem en sjätte placering i tabellen. Då Mirandes står för en attraktiv och offensiv fotboll, men saknar mycket i kvalité och försvar, blir detta alldeles för tufft för dem att vända på.

Genom hela spanska cupen har Mirandes spelat sjukt offensivt. Detta har gett dem en biljett till semifinalen. De fortsatte att göra så även mot Real Sociedad och lyckades kvittera till 1 - 1, efter att ha släppt in det första målet på en straff. Mirandes hade fina lägen att sätta dit några ytterligare bollar, men också att släppa in en hel del fler bakåt. Anledningen till detta är att Mirandes lämnar enorma ytor bakom sig när de attackerar hejvilt. Det funkar bra i La Liga 2, men långt från alltid mot de bättre lagen.

Real Sociedad är ett av de bättre lagen. I La Liga har de segrar över Bilbao med 2 - 1, Valencia med 3 - 0 och senast blev det 1 - 0 mot Valladolid. Anfallsspelet är ett av de bästa i Spanien där Real Sociedad i regel gör mål på allt och alla. Det finns ingenting som tyder på att detta ska upphöra nu, när Mirandes dessutom måste gå till attack för att göra ett mål på dem. Att Real Sociedad har klarat av att hålla nollan i två raka La Liga matcher visar att laget också är skickliga på att försvara sig väl.

Sedan den första semifinalsmatchen spelades har Mirandes spelat fyra matchen i den andra divisionen, La Liga 2, där de har släppt in mål i samtliga matcher. Det kommer de garanterat också att göra mot Real Sociedad. Jag är övertygad om att Real Sociedad gör fler mål än vad de släpper in i matchen, med tanke på att Real Sociedad kan försvara sig samt att de kan fokusera på omställningar och kontringar och utnyttja tomma ytor. Därmed finner jag ett värde i en rak Real Sociedad seger till 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Mirandes:
Jesus Regillos Moya Limones, Enric Franquesa, Sergio Gonzalez, Odei Onaindia, Alexander Gonzalez, Jon Guridi, Mickael Malsa, Martin Merquelanz, Antonio Sanchez, Alvaro Rey & Matheus Aias.

Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Joseba Zaldua, Aritz Elustondo, Robin Le Normand, Nacho Monreal, Martin Oedegaard, Igor Zubeldia, Mikel Merino, Adnan Januzaj, Willian Jose & Mikel Oyarzabal.
---

This is the stats tab
This is the post tip