Speltips Mjällby AIF - Djurgårdens IF

Vi beger oss till Strandvallen för Mjällby AIFs hemmapremiär. Ett Mjällby som oväntat nog knäppte till Elfsborg på bortaplan med 0-2 i den första matchen. En stabil insats av Mjällby som förväntat prioriterade defensiven och spelade smart matchen igenom mot Elfsborg som inte skapade speciellt mycket utöver två situationer som kunde blivit straff. Det första målet Mjällby gjorde var via en grov försvars/kommunikationsmiss av mittbacken Jarjue och Rönning i Elfsborgsmålet. Det andra målet desto snyggare med ett inlägg från Moro till Löfquist som avslutar snyggt med huvudet. Överlag en händelsefattig match där backlinjen med Kricak, Moros och Eile tillsammans med målvakten Brolin försvarar väl och håller nollan.

Inga skador att rapportera från Mjällbylägret ännu. Senast startade man såhär:

Brolin
Eile, Moros, Kricak
Stahl, Gustavsson, Gustafson, Rosengren, Persson
Lofquist, Moro

Djurgårdens IF var inblandade i en desto mer händelserik match. Lätt att det bjuds på stora ytor när Piotr Johansson trycks upp rejält och Pierre Bengtsson en del också. Sedan med två spelare som Haksabanovic och Edvardsen som med all rätt fokuserar på offensiven. Mittbacksparet Hien och Ekdal har mycket potential, än har det inte sett helt synkat ut men här blir det nog bättre och bättre.

Läget i Djurgården ska vara lite mer avvaktande. Haksabanovic och Bengtsson klev av senast men ska inte vara någon större fara. Käck ersätter troligen Bengtsson och Haksabanovic blir nog kvar i elvan. Överlag ett par slitna spelare enligt Kim Bergstrand där han betonar vikten av bredden.

Senast startade man såhär:
Widell Zetterström
Johansson, Hien, Ekdal, Bengtsson
Eriksson, Schüller, Finndell
Radetinac, Edvardsen, Haksabanovic

Ser framför mig ett Djurgårdens IF som inte vill hamna i Elfsborgs fälla och som snackat ihop sig rejält efter Degerfors skapade chanser. Årets första gräsmatch i Allsvenskan och det kommer nog ta lite tid att hitta rätt. Rapporter säger dock att planen ska vara i fint skick. Men ett Mjällby som fortsatt saknar slitvargen Bergström i offensiven lär inte få samma bjudningar som Elfsborg bjöd på. Jag tror på en målsnål match där vi får se två försvarsstarka lag.

Spel: Under 2.5 mål till 1.87 hos Nordicbet

TV: 4 miljoner i jackpot när stormatch i PL öppnar Europatipset!
  Mjällby AIF - Djurgårdens IF
Spela på Speltips Mjällby AIF - Djurgårdens IF
Stahren - 10 April 2022 - 07:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mitchx - 2022-04-09 10:55

Ja detta är ju 2 av allsvenskans bästa defensiver som möts så ditt spel borde ha en rimlig chans så sett, men Mjällby kommer till sin hemmapremiär med något så ovanligt som en premiärvinst i ryggen. Ett mycket bra läge för Mjällby att möta Djurgården. Lite som i början av serien förra året när Degerfors vann mot Djurgården hemma med 2-0. Djurgårdens försvar har inte satt sig än och jag själv tycker de egentligen har ett ruskigt försvar. Defensiven finns där, men Mjällby kommer skapa chanser och våga gå framåt. Man ligger inte på kontring på sin hemmaplan. Mjällby brukade ha lätt för Djurgården hemma, men det bröts förra året i en helt jämn match när Djurgården vann med 1-0. Man kan dock fundera över hur mycket chanser Degerfors lyckades skapa på Djurgården. Djurgårdens försvar kan inte få plusbetyg för den insatsen tycker jag. Sedan finns det frågetecken för Piotr Johansson också, har jag i varje fall läst. Så både offensiven och defensiven påverkas i Djurgården. Mjällby har där till sparkapital i Rasmus wiedesheim-paul som knappt spelade i premiären. Där finns ju en riktig målskytt och när Moro är i denna formen som han visat under försäsongen så är han mycket effektiv. Han var för 2 säsonger lite av en Djurgårdsdödare. Det finns en hel del nytt på bänken offensivt som kan vara lite fågel eller fisk. Vad gäller djurgården så vet man mer vad deras spelare kan prestera. Min känsla säger att 2-1 Mjällby är troligt. Lite längre in på säsongen hade jag kanske sagt kryss just för att detta Djurgården är bra. Edvarsen lyckades dock aldrig göra mål mot Mjällby när han spelade i Degerfors, på de två mötena.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
04:30  LA Galaxy - CF Montreal
Fotboll - MLS - X2
2.06
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming