Mjällby tar mot AIK på lördagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.

Tror på en rätt så liknande matchbild för AIK som det var mot Kalmar förra helgen. Två rätt så välorganiserade lag som sätter defensiven främst. Yttre förutsättningar som inte bjuder upp till något skönlir. 1-1 blrv det mot Kalmar och det är väl inte otänkbart som slutresultat även denna gång.

Matchen spelas nämligen på Strandvallen och vi får väl utgå från att mattan är sådär.

Sen är det en väldigt viktig match - Mjällby vill upprepa cupsuccén från i fjol. För AIK vore något sådant extremt välkommet efter den tunga fjolårssäsongen.

Tajta matcher i fjol

När lagen möttes i fjol var det 0-0 och 1-0 till Mjällby i två rätt tajta matcher. Brukar inte fästa så stor vikt vid historiska möten, men mellan de här två lagen känns det väldigt troligt att det kommer bli något liknande. Riskminimering och fokus på försvarsspelet.

Mjällby vet vi är svåra att bryta ner och de har ingen prestige där de vill äga spelet trots hemmaplan. Samma sak gäller AIK så jag blir inte alls förvånande om det blir rätt så avvaktande här.

Underspelet känns som en klart bra startposition i den här slutspelsmatchen. Vid 1-1-läge har jag svårt att se någor av lagen ösa på för ett segermål.

Speltips: Under 2,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip