Speltips: Mjällby draw no bet till 1.95 hos bet365


____________

Stora, starka Mjällby har något väldigt intressant på gång och har inlett säsongen på ett imponerande sätt med två vinster av två möjliga. Senaste matchen fick man stående ovationer efter att ha pulveriserat stackars IFK Norrköping med en riktig chanskavalkad som slutade i en 3-0 seger. För AIK:s del ser det lite ut som man är van vid, svårt spelmässigt i många matcher men där man tar poäng på individuell skicklighet. Lagen möttes för inte så längesen i Svenska Cupen då det istället var AIK som chockade Mjällby och kunde vinna matchen på bortaplan där slutresultatet skrevs till 1-3. Nu väntar däremot ett revanschsuget Mjällby som börjar få kontroll på grejerna!

Mjällby
Senaste match: Mjällby - IFK Norrköping 3 - 0
xG: 4.64 - 0.74 (ws)
Skott/skott på mål: 23/9 - 9/2
Possession(%): 58 - 42
Hörnor: 7 - 6
En ruggig slakt av Mjällby som bjöd på sin bästa fotboll på Strandvallen mot stackars Peking. Hungrigt, modigt och etablerat spel bjöd hemmalaget på vilket var väldigt roligt att se. Kanske till och med kunde gjort något mer mål utöver en missad straff.

AIK
Senaste match: BP - AIK 2-2
xG: 3.66 - 1.44 (ws)
Skott/skott på mål: 20/7 - 17/7
Possession(%): 47 - 53
Hörnor: 7 - 5
En hel del BP-supportrar på plats (för att vara BP) medan nästintill inga supportrar från AIK på grund av den rådande bojkotten. En match med två olika halvlekar. BP börjar matchen starkt och gästerna har svårt att få grepp om deras spel på mittfältet. Rättvist tar BP ledningen och har bud på fler mål, i andra halvlek kommer AIK in i matchen och lyckas vända innan BP får en tveksam straff det sista som händer i matchen.

Mentaliteten avgör på Strandvallen

Kanske börjar det bli lite uttjatat med snacket om Mjällby AIF:s mål för säsongen med fler inträden i straffområdet, avslut och etablerat bollinnehav men sanningen är att det börjar ge resultat både på planen och i poäng. Här handlar det dock om 100% mentalitet och där känns hemmalaget starkare. Det kommer inte att hålla i längden att spela så avvaktande och inte ta kontroll över matchbilder som AIK har gjort på sistone.
Tror att Mjällby fortsätter på den inslagna vägen med stort mod medan AIK kommer få det jobbigt defensivt här, man behöver spela ett rakare spel och vara tunga defensivt men det ser jag inte att AIK är för dagen. De har också varit problematiskt i veckan med defensiva avbräck där det råder lite osäkerhet kring vissa spelare. Mjällby får med sig minst en poäng här på Strandvallen.

Speltips: Mjällby draw no bet till 1.95 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip