Tidig kvällsmatch i Svenska cupen mellan Mjällby och Dalkurd.

***
Mjällby hade lite problem med att avfärda Pelle Olssons Sandviken i den första omgången av cupen. Sandvikens notoriske målskytt Leo Englund gav Sandviken ledningen efter 35 minuter. Det dröjde till minut 60 innan Mjällby kvitterade genom Björkander. Tio minuter från slutet gjorde Bergström 2-1 och Silverholt avgjorde på tilläggstid.
Nu är man hemma på Strandvallens konstgräs och det är superettanmotstånd i form av Dalkurd som gäller. Dalkurd som faktiskt ställde till det för Djurgården på Tele2 arena. Torsk med 2-3, där man först låg under med 0-3 men mål av duktige Cissoko och unge Berggren tände hoppets låga.
Starkt jobbat. Till kvällens match saknas Clemons som klev av sist, Ismail och Sejdiu vilket ger en tunn 16-mannatrupp för Dalkurds del.
Jag är inne på att Mjällby kommer vinna den här matchen och tvinga fram en seriefinal mot Djurgården i den sista omgången.
Mjällby har ju ett bar riktigt fina spelare och jag tycker att man gjort en intressant silly. Besard Sabovic (Dalkurd i fjol), David Batanero (Gif Sundsvall) och Moro från Helsingborg är bara några intressanta nyförvärv för Mjällbys del. Sen gäller det att hitta ett system där de får ut sina kvaliteter.
Mitt spel här blir att Mjällby ändå vinner och kan göra det med lite marginal.

***

Mjällby tycks sakna Adi Terzic som rehabar sin fot.

DALKURDS TRUPP

Anger, Danielsson, Falkmar, Jasarevic, Persson, Stensson, Styffe, Berggren, Berger, Brekkan, Finndell, Zurmati, Cissoko, Ghozzi, John Junior, Kabashi

Saknar: Ismail, Clemons, Sejdiu

SPELTIPS
Jag spelar Mjällby asian hcp -1 (pengarna åter vid uddamålsseger) till 1.85 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip