Häcken gästar Mjällby på onsdagen. 
Mitt speltips: Häcken att ha över 4,5 hörnor i matchen. 

Bortalaget stod för en otrolig plattmatch när de rättvist åkte på 0-3 mot Gais i helgen. Jag fick ta på mig en rejäl dumstrut som trodde på Häcken i den matchen. Kapten Simon Gustafson sågade rättmätigt laget och det bara måste bli en höjning här. För innan dess tycker jag Häcken stod för ett par bra prestationer, inte minst mot Malmö där de hämtade upp 0-2 till 2-2. Tydligt att höjden är enormt hög, men laget uppträder för ojämnt. 

Bara måste komma en prestationsmässig reaktion här, för det kan inte se ut som det gjorde mot Gais. Om det räcker till seger eller inte återstår att se, Mjällby borta är en tuff match för alla lag. Därför väljer jag mig till hörnmarknaden. Före usla matchen mot Gais hade Häcken två matcher i rad med tio hörnor. Mot Mjällby hemma i premiären hade de 11. Det här är en annan match med bortaplan och gräs, men fem hörnor är en låg lina i min bok. 

Är ett lag som liksom har ett spelsätt - de vill gå framåt. Är inte laget som packar ihop det runt egen box och bara kontrar. 

Ställs mot ett Mjällby som släppt till minst fem hörnor i sex matcher av elva. Varit nära att klättra över 4,5-linan i tre av de andra fem. Även om laget lagt om spelet lite jämfört med tidigare säsonger:
Mer bollinnehav och eget spel i kombination med traditionellt Mjällbyspel (hårt jobb och starka fasta situationer) är Mjällby fortfarande ett lag som oftast inte tokdominerar en matchbild. Kan stundtals stå lågt och packa ihop runt egen box. Bör känna sig rätt så trygga med att låta häcken komma runt på kanterna och slå inlägg då mittbackarna är starka. 

Över 90 minuter tycker jag det här känns som en låg hörnlina för Häcken att slå. Är ett offensivt kapabelt lag som bara måste upp i nivå jämfört med Gaismatchen. Har spetsiga yttrar, offensiva ytterbackar och kommer till en del avslut - bör kunna skrapa ihop minst fem hörnor över 90 minuter mot Mjällby. 

Speltips: Häcken att ha över 4,5 hörnor. 

This is the stats tab
This is the post tip