Bajen gästar Mjällby på onsdagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Härlig midweekomgång väntar i Allsvenskan. Och jag fortsätter backa överspel i Mjällbys matcher. Precis som jag gjorde i Halmstadmatchen senast (seger 3-1). Inför den matchen skrev jag:
"...tredje högst expected goals hittills och elva gjorda på sju matcher är rätt så starkt. Inte så personberoende framåt, har ett flertal spelare som kan leverera". Vann den matchen och gjorde en ny bra prestation. Nu är det 14 gjorda mål och 14 inspelade poäng på 8 matcher. Det ska mycket till för att de ska bli inblandade i någon bottenstrid. Så de kan bjuda upp i den här matchen, är absolut inte pressade att parkera buss och gå för en pinne.

Historiskt har Mjällby varit ett tajt och snålt spelande lag, men tycker inte riktigt det är på samma sätt den här säsongen. Har försökt utveckla sitt eget spel från att bara lita på fasta situationer och inkast till att bli lite mer framåtlutade. Tycker de delvis lyckats, men de är dessutom fortsatt tunga på just fasta situationer.

Sen har de en tuff defensiv skadesituation med Pettersson och Wikström som varit skadade, vilket tvingat laget att möblera om defensivt. Oklart om någon i den duon är med här, skulle gissa att de inte är med då de var out från HBK-matchen för ett par dagar sedan.

Bajen ojämna...

Vad ska man vänta sig av Bajen?
Pinas är avstängd, så skulle gissa att den lite mer offensive Llinares tar vänsterbacken.
Erabi skadad och Djukanovic är ett frågetecken. Så visst kan det finnas tunga offensiva avbräck, men samtidigt är Besara med och Gul såg bra ut senast.

Har faktiskt ett rätt bra facit i Allsvenskan mot Mjällby på bortaplan och med segern mot Peking i ryggen kan laget komma med lite mer avslappnad inställning kontra stormen efter Värnamotorsken innan dess.

Mjällby har gjort mål i alla åtta matcher, Bajen i sju av åtta (bara nollade mot Malö FF). Kan se bägge näta här faktiskt och jag tror inte vi stannat på 1-1. Därför gillar jag faktiskt överspelet är.

1x2-mässigt tycker jag det kan gå hursomhelst, men jag tror som sagt vi kan få se en rätt trevlig match med en del mål.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip