Mjällby säkrar comeback i Superettan vid minst en poäng i dag.

Senaste möte
Utsikten - Mjällby 3-2 (0-1)

DIV 1 SÖDRA
1. Mjällby 25 18 5 2 60:22 59
7. Utsikten 25 10 5 10 45:37 35

Mjällby hemma
12 10 2 0 34:9 32

Formen
F, O, V, V, O

Senaste match
Utsikten - Ängelholm 0-1

Utsikten borta
12 4 1 7 17:23 13

Formen
V, O, V, V, V

Senaste match
Oddevold - Mjällby 1-2

Mjällby har sett till att bygga ett lag som snabbt kan ta sig tillbaka till superettan. Efter gårdagens resultat så är det mer eller mindre redan klart med återkomst till landets näst högsta division. Förmodligen behöver man inte ta en enda poäng till i serien eftersom att Oskarshamn som ligger tvåa måste gå rent sista fyra samtidigt som mjällby inte ska ta en enda poäng. Nej, har svårt att se det och helt klart ligger skumpan på kylning i Listerlandet i dag. När matchen startar vet ju Mjällby om detta och därför tror jag inte på en huvudlös forcering från minut ett. Man vill nog känna att man kontrollerar matchen och låta sin klass i laget ha sin gång.

Utsikten vann när lagen möttes senast och är inget dåligt lag. En stabil mittenplacering blir det. På sitone har det blivit målsnålt i göteborgarnas matcher. 1-0 borta mot trean Eskilsminne, 0-0 mot Husqvarna och 0-1 hemma mot Ängelholm i botten. Svårigheten är att inte ha något att spela för, men att möta Mjällby i en match som kan (lär) innebära guldhattar på för hemmalaget, det är så klart en liten tändvätska i sig. För Stefan Rehns manskap blir det viktigt att försöka hålla 0-0 så länge som möjligt här och därför tycker jag att ett underspel i paus är intressant till den linan som ligger. Utsikten har ju hållit ihop försvaret bra på sistone, samtidigt som det saknats mål framåt.

Utsikten:

"Erik Hedenquist är tillbaka efter avstängning och aktuell för spel. Även mittbacken Robin Jonsson är åter i truppen efter sina skadeproblem. Robin har ännu inte spelat den här säsongen.

Saknas på söndag gör Adam Rosén, Simon Andersson, Bragi Bergsson, Aiden Harvey och Viktor Olofsson."

SPELTIPS
Mitt spel i matchen blir under 1,5 mål i halvtid till 1.75 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip