Moldavien gästas av Österrike på hemmagräs i VM-kvalet under onsdagskvällen. Gästerna är storfavoriter och min teori inför avspark är att det kan bjudas på målkalas.

Moldavien har inlett VM-kvalet med en poäng på tre framträdanden. De har i omgång ett klarat av att spela 1-1 mot Färöarna på hemmagräs. Därefter föll de med 8-0 i Danmark för att sedan ta sig an Israel hemma i en match de förlorade med 4-1. Det ger ett utfall på en poäng av nio möjliga och detta med en målskillnad på 2-13.

Österrike som väntar ikväll är i poängbehov då de ihop med kanske främst Israel och Skottland är med och tävlar om andraplatsen bakom Danmark. Danmark har gått bra i VM-kvalet och noteras för stabila 14-0 efter tre matcher och för Österrike som just nu har fyra poäng på kontot är de hela fem poäng bakom danskarna, så matchen i Chişinău ikväll är en viktig sådan om Österrike ska gå till VM.

Gästerna håller utan tvekan högre klass än motståndarna. Senast de var på besök här var i VM-kval 2017 och då blev det bortaseger med 1-0. Ikväll tror jag det kan bli målrikare, inte minst från bortalaget som lär vara duktigt segersugna för att haka på Danmark i tabelltoppen.

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.70 hos bet365 .
Har Österrike en bra dag kan de med lite flyt och maximal utdelning lösa mållinan på egen hand.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip