Monaco hade en nära katastrofsäsong 18/19 och tar nu nya tag.

Förra säsongen

Monaco - Lyon 2-0 (3-1 i kort)
Lyon - Monaco 3-0 (1-3 i kort)

Försäsongen
Braga - Monaco 0-0
Porto - Monaco 0-1
Monaco - Sampdoria 1-0

Arsenal - Lyon 1-2
Luverpool - Lyon 3-1
Bournemouth - Lyon 3-0

Ja, Monaco avverkade ett par tränare och var på vippen att trilla ur Ligue 1 i fjol. Till sist klarade man sig precis ovanför negativ kvalplats och kunde andas ut. För Lyons del var säsongen rätt framgångsrik och man slutade trea bakom PSG och Lille men före St Etienne och Marseille. På försäsongen har det väl sett sisådär ut för Lyon som genrepade med klar torsk 0-3 mot Bournemouth. Monaco i sin tur öppnade försäsongen svagt men såg allt bättre ut ju närmare seriestarten kom. Slog Sampdoria med 1-0 i genrepet.

Monaco dras med ett par avstängningar på stjärnan Falcao och Golovin. Ett par skador på starka kort också, men trots det kan man mönstra en bra elva. Lyon mer ordinarie. Då detta är säsongens första match i ligaspelet förväntar jag mig spelare på spänn, man vill inte torska direkt utan få en flygande start är önskvärt. Därför tror jag vi kan få se en fysisk match. Linan på kort för Lyon känns klart nåbar.

Preliminära elvor (Whoscored)

Monaco (4-2-3-1) Lecomte - Henrichs, Glik, Jemerson, Ballo-Toure - Fabregas, Bennasser - Martins, Traore, Lopes - Foster

Avstängda: Golovin, Falcao
Skador: Subasic, Jovetic, Pellergi, Guebbels

Lyon (4-3-3) Lopes - Dubois, Andersen, Denayer, Rafael - Lucas, Mendes, Aouar - Traore, Dembele, Depay

SPELTIPS
Jag spelar Lyon över 1,5 kort till 1.66 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip