bet365 livestreamar matchen.

Edit:
Bekräftade elvor:

MONACO : Subasic - Fabinho, Carvalho, Abidal, Kurzawa - James Rodriguez, Toulalan, Moutinho, Ocampos - Germain, Rivière

PSG : Sirigu - van der Wiel, Alex, Thiago Silva, Maxwell - Verratti, Thiago Motta, Matuidi - Lucas, Ibrahimovic, Pastore



När Monaco på söndag tar emot PSG i den mediokra Ligue 1 är det den viktigaste matchen på länge i fransk fotboll. Medan PSGs satsning fortsätter bära frukt både inhemskt och ute i Europa så börjar Monacos dito mer och mer likna ett luftslott.

Den stora satsningen på Falcao har fungerat tillräckligt bra men inte att jämföra med den anfallssatsning PSG gjorde när de värvade Edinson Cavani från Napoli. Medan Falcao ofta blir utbytt i matcherna har Cavani visat sig vara ett perfekt komplement till PSGs andre anfallststjärna Zlatan Ibrahimovic. Det jobb Cavani lägger ner i anfallsspelet har gjort Zlatan minst en klass bättre sedan tiden innan Cavanis ankomst.

Inför söndagens match kommer varken Cavani eller Falcao till spel på grund av skador och även om detta skadar PSG mer än det gör Monaco så är Paris ändå det bättre laget på i stort sett alla positioner. Dimitar Berbatov har tagits in i Monacos trupp och det återstår att se vilken roll han kommer att få i den här matchen.

Monacos tränare, Italienaren Claudio Ranieri, har varit tydlig med att hans lag behöver överprestera för att slå Paris och har gjort allt han kan för att minska pressen på sitt lag. Det är naturligt då man vid en förlust i stort sett är avsågade i titelracet och med en vinst kan återfå tron och självförtroendet.

Paris har gjort mer än två mål i 4 av sina 5 senaste matcher men tappat poäng i två av dessa. Samma statistik gäller för Monaco.

Känslan är att Monaco kommer anfalla och försöka störa PSG i uppbyggnadsfasen istället för att låta dem bygga upp något eget spel. PSG har släppt in en hel del enkla mål trots en av Europas bästa backlinjer och jag tror Monaco gör minst ett på hemmaplan. PSG är dock för starka och vinner matchen för att sedan kunna fokusera på CL mötet med Bayern Leverkusen fullt ut.

Över 2,5, 2,15 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip