Bastia vann enkelt med 3-0 igår emot ett Metz som spelade med en man mindre större delen av matchen. Vi fortsätter i den franska ligacupen och nu ska det handla om ligue 2 Monaco som tar emot Ligue 1 Valenciennes.


Monaco som ni alla vet har storsatsat inför denna säsongen med många nya namn leder Ligue 2 för tillfället. De är ett ruskigt lag på hemma på Stade Louis II arenan. Bara hittils i ligan så har de 11 mål på 4 matcher. Denna trupp som Monaco innehar i dagsläget hade klarat sig bra i Ligue 1. Deras nästa match är på söndag emot bottenlaget G.Ajaccio. Så de har en bra trupp inför dagens match, som lyder så här:

Sourzac, Subasic

Appiah, Kagelmacher, Kurzawa, Marester, Raggi, Tzavellas, Wolf

Bajrami, Coulibaly, Dirar, Ferreira Carrasco, Mendy, Ndinga, Ocampos, Poulsen

Germain, Nimani, Touré


Valenciennes ligger i mitten av den franska högstaligan och har på sistone inte fått spelet att stämma så bra. Och nu till helgen så har laget en mycket viktig match emot serieledarna marseille! Inför dagens match ställer de upp med :

Leca, Penneteau - Angoua, Bong, Ducourtioux, Isimat-Mirin, Nery,Traoré - Camara, Danic, Da Silva, Dossevi, Kadir, Saez, Sanchez - Aboubakar, Le Tallec, Nguette

Frånvarande spelare är: Djuric , Gomis, Massampu , Mater, Pujol, Lala och den duktiga backen Gil.

Tror på en "skrällchans" i denna matchen!

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

@Ohlssonp

This is the stats tab
This is the post tip