Fredagsmatchen i den tyska Bundesliga hämtas från Borussia-Park där Borussia Mönchengladbach tar emot Hertha Berlin.

Med en ny tränare i Daniel Farke har Mönchengladbach fått en fin start på säsongen. Inledningsvis har de sprayat in mål. Gästerna Hertha Berlin, som gång på gång har varit nära en nedflyttning, har inlett svagt - med en poäng efter två omgångar. Även denna säsong väntas de kriga för sin överlevnad. Mot Mönchengladbach blir det tufft att åka hem med poäng i behåll.

Den tidigare Norwich City tränaren har gjort en snabb succé med ett lag som gjorde en usel säsong i fjol. Det blev en mittenplacering, vilket är ett dåligt resultat sett ur deras perspektiv. Denna säsong inleddes med en utklassning mot Oberachern i DFB-Pokal, som slutade 9 - 1. I Bundesliga blev det seger i premiären över Hoffenheim med 3 - 1, där försvararna Ramy Bensebaini och Nico Elvedi bidrog i målprotokollet. Samt Marcus Thuram, som även nätade i 2 - 2 mötet mot Schalke 04, i den senaste omgången. Där vände Mönchengladbach på ett underläge men tappade ledningen på övertid till en kvittering.

Hertha Berlin har fått en tuff start på säsongen. Det har redan blivit exit i den tyska cupen, där Eintracht Braunschweig blev för svåra. I premiären blev det en klar förlust mot Union Berlin med 1 - 3, där Dodi Lukebakio gjorde lagets tröstmål. Suat Serdar gav Hertha Berlin ledningen senast mot Eintracht Frankfurt. Dock blev det ingen seger då Daichi Kamada kvitterade. Tränaren Sandro Schwarz har egentligen ingen större stjärnor och får trolla lite med knäna - med en trupp som väger för lätt mot större lag.

Därmed blir det ett spel på att Mönchengladbach vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en hemmaseger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips Mönchengladbach - Hertha Berlin:
1 asian -1. Odds 1.95 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Mönchengladbach:
Yann Sommer, Ramy Bensebaini, Nico Elvedi, Ko Itakura, Joe Scally, Kouadio Kone, Christoph Kramer, Alassane Plea, Florian Neuhaus, Jonas Hofmann & Marcus Thuram.

Preliminär startelva - Hertha Berlin:
Oliver Christensen, Jonjoe Kenny, Filip Uremovic, Marc Kempf, Marvin Plattenhardt, Lucas Tousart, Ivan Sunjic, Suat Serdar, Dodi Lukebakio, Stevan Jovetic & Jean-Paul Boetius.
---

This is the stats tab
This is the post tip