Borussia Mönchengladbach:

Borussia Mönchengladbach har börjat finna formen under Gerardo ”Gerry” Seoane med sex raka utan förlust i alla turneringar, vilket fört Gladbach till en elfteplats i Bundesliga med tio inspelade pinnar på lika många matcher.
Gladbach har med målskillnaden 19-23 på tio matcher varit ett av Bundesligas mest målglada lag. Nio av lagets tio senaste har gått över 2.5-målslinan och sedan 0-1-förlusten hemma mot RB Leipzig i slutet av september har resultatraden sett ut enligt följande, med Gladbachs siffror först: Bochum (3-1, borta), Mainz (2-2, hemma), Köln (1-3, borta), Heidenheim (2-1, hemma), Heidenheim (3-1, borta i cupen), Freiburg (3-3, borta). Målglatt var ordet.

Senast mot Freiburg hade Gladbach en 3-1-ledning i halvtid, men tappade två poäng först i den 96:e minuten när Vincenzo Grifo kvitterade från straffpunkten. Seoane har ett par spelare på skadelistan där Yvandro Borges Sanches, Ko Itakura, Jordan, Stefan Lainer, Jonas Omlin, Lukas Ullrich och Hannes Wolf missar och Tony Jantschke är stämplad som tveksam med en muskelskada.

Wolfsburg:

Återfinns på nionde plats i Bundesliga med tre poäng fler inspelade än Mönchengladbach. Formen har dock inte varit lika vass på sistone, med ett kryss och tre förluster på de fyra senaste i ligaspelet. Bortaspelet har heller inte varit glödande med en seger och fyra förluster, med 6-11 i målskillnad. Enda bortasegern kom dessutom mot jumbon Köln.

Niko Kovac, med Mattias Svanberg och Amin Sarr i laget, saknar avstängde mittbacken Maxence Lacroix här. Dessutom är Lukas Nmecha och Patrick Wimmer skadade, och Sebastiaan Bornauw osäker till spel.

Målfest på fredagsaftonen?

Gladbach ett av Bundesligas mest målglada lag, som gått över 2.5-målslinan i nio av de tio senaste. Även Wolfsburg har varit målglada på sistone där fyra av de fem senaste gått över 2.5-målslinan (tre av dessa över 3.5). Kan vi tro på en målfest på fredagsaftonen? Över 3 mål finns till 1,80 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip