Stornationen Nederländerna måste fortsätta vinna när de reser till Stadion pod Goricom för att ta sig an Montenegro i VM-kvalet. Med två omgångar kvar av gruppspelet ligger Nederländerna överst i tabellen - men Norge är hack i häl och bara två poäng efter dem. Montenegro, som har hela sex poäng upp till tvåan Norge, har knappt ens någon matematisk chans till avancemang. De spelar mest för äran. Då det är en enorm klasskillnad mellan nationerna väntas detta bli en storseger för gästerna.

Det går att sammanfatta Montenegros resultat enkelt. Poäng mot de mindre nationerna. Förluster mot de större nationerna. Senast blev det 0 - 2 i Norge. Innan dess 0 - 4 i Nederländerna. Däremellan har det blivit tre poäng mot Gibraltar, ett mållöst hemmamöte mot Lettland och en liten skräll i Turkiet. Dock väger Montenegro för lätt när en stornation står på andra sidan gräset. Högerbacken Marko Vesovic är avstängd till denna landskamp. Framåt finns Stevan Jovetic, som har nätat 3 mål i kvalet.

Sedan Louis van Gaal tog över som förbundskapten i Nederländerna har det blivit succé. De leder gruppen med 19 poäng, efter att ha segrat sex gånger, samt spelat oavgjort och förlorat en gång vardera. Formen är fin med fyra raka segrar, där de flesta har kommit med stora tal. Målskillnaden har varit 17:1 på de fyra senaste VM-kval landskamperna. På Philips Stadion i Eindhoven vann de över Montenegro med 4 - 0, efter två mål av Memphis Depay, Georginio Wijnaldum och Cody Gakpo. Anfallsvapen finns i massor. I den senaste landskampen krossades Gibraltar med 6 - 0. Memphis Depay leder skytteligan i VM-kvalet med nio mål.

Förutom Memphis Depay finns det världsspelare i truppen som Virgil van Dijk, Frenkie de Jong och Georginio Wijnaldum. Dessutom har anfallaren Arnaut Danjuma varit i toppslag i Villarreal. Montenegro har ytterst lite att sätta emot och kommer att få stora bekymmer. Då Nederländerna har en fantastisk form med enorma segrar i ryggen lutar detta mot en ny storseger för dem.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Nederländerna vinner med fler än ett mål i marginal. Igen.

Speltips Montenegro - Nederländerna:
2 asian -1,5 (samma som Nederländerna -1,5 mål) - odds 1.84 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Montenegro:
Matija Sarkic, Marko Vukcevic, Stefan Savic, Igor Vujacic, Risto Radunovic, Vladimir Jovovic, Marko Jankovic, Milutin Osmajic, Zarko Tomasevic, Uros Djurdjevic & Sead Haksabanovic.

Bekräftad startelva - Nederländerna:
Justin Bijlow, Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk, Daley Blind, Georginio Wijnaldum, Frenkie de Jong, Davy Klaassen, Memphis Depay, Donyell Malen & Arnaut Danjuma.
---

This is the stats tab
This is the post tip