Mitt spel: PSG asian -1,5 hos bet365 .

Serieledande PSG åker till Montpellier för att ta tre poäng efter endast en sådan på de två senaste matcherna. Hemmalaget landar just nu på en fjortonde plats i Ligue 1.

Efter tre raka nederlag i ligan lyckades Montpellier bortaslå Auxerre med 2-0. Man må ha varit det klart sämre laget i den matchen, men tre poäng är tre poäng och det var precis vad laget behövde.

Man har fortfarande ett litet gap ner till nedflyttningsplatserna, men poängen behöver fortsätta rulla in för att hålla lagen nedanför bakom sig.
Trots segern senast känns Montpellier kalla. Matcherna innan segern mot Auxerre släppte man in tretton mål på fyra matcher. Man gör en hel del mål, men försvarsspelet har varit det stora problemet den senaste tiden.

PSG släppte in ett sent mål senast mot Reims för att endast få med sig en poäng från den matchen. Innan det förlorade man med 1-0 borta mot Rennes, så formen i ligan går att ställa sig frågande till.

Men. PSG har faktiskt inte råd att tappa mycket mer poäng den här säsongen. Lagen bakom går väldigt starkt, och att inte vinna ligan vore så klart ett väldigt stort misslyckande. Messi, Mbappe och Neymar kan inte vara speciellt nöjda med resultaten den senaste tiden, och det bör samtidigt vara dags att hitta formen inför Champions League.

Jag tror PSG vill stämma i bäcken lite här. Samtidigt SKA inte Montpellier vara tillräckligt starka defensivt för att kunna stå emot den offensiven PSG sitter inne på. Det kan så klart sägas om de flesta lagen PSG ställs emot, men speciellt här.

Mitt spel blir därför PSG asian -1,5 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip