Efter att ha slagit serieledarna är stormakten Inter på jakt efter en ny viktoria när de gästar Monza på Stadio Brianteo i Serie A. Nykomlingen lyckades ta en pinne efter omstarten i en tuff bortakamp mot Fiorentina. Säsongen har varit helt okej hittills. Dock väntar en blytung uppgift när formstarka Inter kommer på besök.

Efter att ha uppgraderats från Serie B fick Monza en tuff inledning i högsta divisionen. Dock har framgångarna kommit allteftersom. En av framgångsfaktorerna var att ersättare tränaren Giovanni Stroppa med Raffaele Palladino - som på kort tid fick fart på spelarna. Även om Monza parkerar på den nedre halvan av tabellen är det 8 poäng ner till bottenzonen. En annan stormakt i form av Juventus har slagits på hemmamark. Att upprepa bedriften mot Inter blir tufft.

Speciellt då Inter är i toppslag. Bortsett från förlusten borta mot Juventus har Inter spelat utmärkt ett tag. De har tre raka segrar bakom sig, mot Bologna, Atalanta och Napoli, där målskillnaden har varit 10:3 på dessa möten. Att bryta Napolis fantastiska svit på 15 obesegrade matcher i ligaspelet var fantastiskt sist, då Edin Dzeko nickade in matchens enda mål. Tränaren Simone Inzaghi har en bättre spelare på samtliga positioner i startelvan. Samt en formstark trupp.

Då Inter spelarna är fulla av självförtroende, efter segern sist mot tabellettan, är det mycket som ska till för att de inte ska klara av att följa segern med en ny trepoängare. Jag tar en supertydlig ställning och lägger ett spel på att Inter reser hem med alla tre poäng mot Monza. En rak bortaseger i matchen.

Speltips Monza - Inter:
2. Odds 1.60 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Monza:
Michele Di Gregorio, Marlon Santos, Luca Caldirola, Armando Izzo, Patrick Ciurria, Matteo Pessina, Filippo Ranocchia, Carlos Augusto, Andrea Colpani, Gianluca Caprari & Dany Mota.

Preliminär startelva - Inter:
Andre Onana, Milan Skriniar, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Matteo Darmian, Nicolò Barella, Henrikh Mkhitaryan, Hakan Calhanoglu, Federico Dimarco, Edin Dzeko & Romelu Lukaku.
---

This is the stats tab
This is the post tip