Speltips: Under 2,5 mål i matchen till 1.78 hos X3000 .

Juventus reser till Monza för att fortsätta sin fina form av resultat. Faktum är dock att även Monza kommer till matchen med en väldigt fin form, så det är två lag med fin puls som ställs mot varandra.

Juventus kommer med åtta raka matcher utan förlust och sex segrar på dessa åtta matcher. Monza har endast förlorat tre matcher på hela säsongen hittills, men man har samtidigt också endast vunnit fyra. Lägg därtill sex oavgjorda matcher och du får ett stabilt mittenlag i Serie A.

Juventus fortsätter att spela en väldigt destruktiv, men vägvinnande, fotboll. Man har släppt in två mål på de senaste ÅTTA matcherna.
Samma visa gäller Monza, som endast släppt in tolv på hittills den här säsongen vilket är fjärde bäst i hela ligan.

Allt pekar på att detta blir en målsnål match. Monza har gått över 2,5 mål i matchen i 2 av de 10 senaste matcherna, medan Juventus har gått över samma lina endast 3 gånger på de 10 senaste matcherna.

Formstarka men målsnåla lag

På hemmaplan har endast en av Monzas matcher gått över 2,5 mål, och när detta destruktiva Juventus kommer på besök tror jag inte att den trenden kommer att brytas.

Jag försöker hålla det simpelt och låta statistiken tala för sig, och spelar under 2,5 mål i matchen till 1.78 hos X3000 !
This is the stats tab
This is the post tip