Speltips: Örebro Syrianska rak seger till 2.80 hos bet365.

Dags för ett möte i de nedre regionerna av Ettan norra när nästjumbon Motala tar emot trettondeplacerade Örebro Syrianska. Faktum är att det endast skiljer en poäng mellan lagen, så det är en match som betyder mycket för vardera lag trots att det ännu är hyfsat tidigt på säsongen.

I den här matchen ställs två lag emot varandra som endast har ett oavgjort resultat totalt mellan sig, och det stod Örebro Syrianska för i omgång sju mot Piteå. Förutom det är det endast segrar men mest förluster för båda lagen.
Hemmalaget Motala kommer med två raka förluster i ryggen mot Vasalund respektive United Nordic, där man i båda matcherna släppte in tre mål och endast mäktade med ett framåt. En dunkel form som man hemskt gärna vänder här på hemmaplan.

Örebro Syrianska kommer från en 1-0 förlust senaste hemma mot starka FC Stockholm, vilket inte behöver vara något att skämmas över. Men likt för Motala behöver man börja göra fler mål. Båda lagen har hittills i serien gjorde färst antal mål då både står på elva påsar efter tolv spelade matcher.

Ett lag hör inte hemma i botten

För mig har Örerbo Syrianska en både mer spännande trupp och en trupp med mer kvalité. Spelare som Daniel Mushito, Alfred Ajdarevic och unge kapten Filip Drinic gör att Örebro Syrianska för mig inte ska vara någon nedflyttningskandidat i år. Utöver dessa tre herrar finns även en rad spelare med erfarenhet av Division 1.

Motala däremot är för mig ett lag som hör hemma i botten. Varken offensivt eller defensivt tycker jag kvalitén är tillräckligt, och jag tror därför att Örebro Syrianska har goda möjligheter att åka till motala, ta tre poäng att rycka ifrån en aning i botten.

Mitt spel blir därför Örebro Syrianska rak seger till fina 2.80 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip