Motivationen är ska det inte vara något fel på hos Motala i denna match. De har betydligt mer att spela för när det återstår 6 omgångar av serien och det kan infinna sig en viss stress när bottenlagen har vaknat till liv. Men Motala har ändå en bra form och det ser ljust ut för ett nytt kontrakt. Senast blev det dock en rejäl missräkning när laget spelade mot Team TG och bara fick med sig ett oavgjort resultat och det på övertid. Det var en märklig match där det kändes som det bara var en tidsfråga innan Motala skulle göra mål efter mål, men bollen ville inte in och tillslut fick laget sota för det.

Sylvia stod för en imponerande vändning senast mot HTFF i en målrik match. Det var chans på chans och mycket fina offensiva spelmönster som kröntes med mål av hög klass. Formen är god även hos bortalaget och trots en del förändringar under sommaren så visar Sylvia fortsatt på hög kvalitet. Nu är det Motala som står på andra sidan vilket kan bli en liknande matchbild som mot HTFF, men nu är det bortaplan och det lär inte bli tre till fyra mål framåt för Sylvia.
____

Här tycker jag värdet ligger på Motala. Sylvia med sin hårda press kommer få något att bita i när det är spelskickliga Motala på andra sidan. Motala känner sig också trygga att spela mot lag som de kan ställa om snabbt emot. Tror överlag på ett hungrigare hemmalag och offensiven lär få det roligt mot Sylvia. Nu går för vi mål!

Spel: Motala över 1.5 mål till 2.00 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip