I marockanska högsta ligan tar Mouloudia Oujda emot Khemis Zem, i ett möte som utspelas sig på den övre halvan av tabellen. Mouloudia Oujda är femman i tabellen medan Khemis Zem parkerar på en åttonde plats. Gästerna har en match mindre spelad och fyra poäng färre i tabellen. Marknaden anser att hemmalaget ska vara klara favoriter till att vinna. Med tanke på hur formen har varit ojämn hos Mouloudia Oujda och att Khemis Zem har spelat bra blir detta ingen lätt match för hemmalaget.

Mouloudia Oujda har blandat och gett på sistone, där de har segrar och förluster. Vinsterna har dock kommit mot de sämre lagen. I sin senaste match blev det 2 - 1 mot jumbon Raja Beni Mellal, som endast har en poäng efter 10 spelade matcher. På hemmaplan har det blivit två raka förluster mot FAR Rabat och Berkane, som är ett av bättre lagen. Så formen hos Mouloudia Oujda är inte på topp, framförallt inte i försvarsspelet. Mouloudia Oujda har släppt in mål i sina samtliga hemmamatcher.

Khemis Zem har å andra sidan gjort mål i sina samtliga 9 matcher denna säsong. Det är mäkta imponerande i Botola Pro ligan, där alla lag i utgångspunkt är försvars inriktade. Formen är fin med en seger nyligen mot IR Tanger med 1 - 0 och senast blev det kryss mot Hassania Agadir borta med 1 - 1. Där borde Khemis Zem har fått en ännu bättre utdelning, då de var det bättre laget i matchen. Bortaspelet har varit starkt där de endast har en förlust mot trean i tabellen, Moghreb Tetouan.

Givetvis bör Mouloudia Oujda ha en liten fördel av att få spela matchen hemma, även om det har blivit två raka förluster på Honneur Stadium. Gästerna Khemis Zem har dock bättre form, där de gör mål på samtliga lag i Marocko och kan mycket väl också göra det på Mouloudia Oujda. Därmed är ett möte mer öppet än vad marknader föreslår. Så jag finner ett värde i att Khemis Zem inte går lottlösa från detta möte, utan att de tar minst en poäng genom att spela oavgjort eller genom att vinna mötet.

Oddset på att Khemis Zem tar poäng, alltså, en rak X2:a i matchen, ligger på 1.86 och hittas hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip