Speltips: BLGM till 1.78 hos Expekt .
—-
Nottingham Forest tar emot Brentford hemma på City Ground i Nottingham. Endast en poäng skiljer lagen emellan inför den sjunde omgången.

Forest har blandat och gett en hel del den här säsongen, där man slagit Chelsea på bortaplan för att ge ett exempel. Senast mot City hade man dock inte mycket att säga till om. Trots Rodris röda kort direkt i andra halvlek kunde City hålla ut och vinna med 2-0. Offensivt tycker jag dock man fortfarande har en hel del kvalité som jag tror kan straffa Brentford.

Bortalaget står på fyra raka utan seger i Premier League, och trots all de hyllningar man får under Thomas Frank tycker jag inte det ser speciellt bra ut. Man gnetar sig ofta till de poäng man lyckas ta och ett Forest med en hel del kvalité offensivt tror jag kan straffa Brentford.

Två lag som vill vinna

Jag ser framför mig en match där båda lagen hittar nätet, och kommer spela det till 1.78 hos Expekt .
Som jag nämnde tidigare är jag ett fan av Forest offensiva spelare. Awoniyi och Gibbs-White är spelare som utgör spets i Premier League och kommer såra en hel del lag i år.

Brentfords defensiv ser jag inte lika mycket i som föregående år. Man hat släppt in mål i sex raka matcher i alla tävlingar och med en hel del skadebekymmer på ytterbacks-positioner har Forest definitivt möjlighet agg göra mål, speciellt på hemmaplan.

Offensivt vet vi att Brentford har spets i Mbuemo, Wissa etc. Så att Brentford gör mål som man gjort i 6/8 senaste matcherna troe jag också.

Detta är en match som båda lagen gärna vinner. Forest behöver ta så många poäng man kan på hemmaplan, och Brentford ser sig nog som det bättre laget i detta möte. Jag tror båda lagen gör mål i detta möte, och spelar det till 1.78 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip