Hejsan!

Innebandyn rullar ju på riktigt bra. Känns som vi prickat in Hagundas formkurva riktigt bra. Först mot Mora till 4,50 för att sedan lyckas få in X:et på håret till 8,00 mot Alba. Dock så var det senast som kändes absolut bäst där Hagunda slog FBC Uppsala otroligt enkelt med 4-1 till överoddset 4,50. Där visades det upp att man har seriens absolut bästa försvarsspel och framförallt seriens bästa målvakt. Ska bli intressant och se om vi får dessa överodds efter nyår då serien drar igång igen, för jag avstår helgens omgång. Känns underbart att avsluta innebandyn rejält på topp detta år!

Nu till ett spel som jag tjatar konstant på. Ropade ut två spel denna vecka som utspelade sig i Portugal. Nämligen spel på rött kort. Båda dem spelen satt otroligt enkelt med direkta röda kort redan första halvlek och det till oddset 3,00.

Nacional Madeira - Vitoria Setubal (Rött kort) @3,00 Nordicbet

Hugo Pacheco är herren som ska hålla i denna match och kommer få det tufft. Dessa två lag tillhör några av seriens fulaste lag. Hugo har dömt endast två matcher denna säsong men har redan hunnit delat ut 14 gula och 1 rött.

Förklaring till dessa spel är rätt korta då det är smutsigt spel och mycket fula tacklingar. Flesta av dem röda korten är dobbar före samt okontrollerade brytningar. Det är absolut inte tillåtet här av det jag sett. I England är det gult eller frispark bara, men här är det rött direkt. Funkar annars att kolla in lagens senaste matcher:

Nacional Madeira:
8 gula 1 rött
10 gula 1 rött
9 gula 2 röda (rött efter 10min)
12 gula 2 röda

Vitoria Setubal:
6 gula 1 rött
8 gula 2 röda
9 gula 0 röda

Tyvärr bjuds det inte på några 4,50 som oddset låg på två säsonger sedan. Bolagen börjar lära sig. Dock så har jag själv spelat på rött kort till ca 2,75-3,20 ca 7-8 gånger och jag har missat det 1 gång, vilket visar att det sitter väldigt ofta. Rött kort spelas med lugn insats (4/10) till 3,00 hos Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip