Napoli från Italien och Barcelona från Spanien ska mötas i två vänskapsmatcher i deras USA turnéer, strax innan deras respektive ligor börjar. Det första mötet äger rum på Hard Rock Stadium i Florida, där marknaden har Barcelona som en favorit till en bit över dubbla pengar. Detta blir en svår match för båda lagen, då Napoli har spelat bra under försäsongen, medan Barcelona har försvarat sig väl och kommer till matchen utan fixstjärnan Leo Messi. Därmed lutar detta starkt åt ett målsnålt möte.

60-åriga Carlo Ancelotti har lyckats bra med Napoli sedan ankomst för cirka ett år sedan. Laget slutade på en andra plats i Serie A, 11 poäng bakom Juventus och 10 poäng före Atalanta och Inter. Då tillhörde Napoli ett av de lag som har släppt in minst antal mål och denna succé har även fortsatt under försäsongen. I deras två senaste matcher har inte Napoli släppt in något mål alls. Då har Napoli vunnit mot Liverpool med 3 - 0 och senast mot Olympique de Marseille (på Stade Vélodrome) med 1 - 0.

Barcelona kommer till denna match utan att ha spelat bra egentligen. I deras 2 - 1 vinst senast mot Arsenal försvarade sig Barcelona väldigt bra, men offensivt var de långt ifrån farliga, i mitt tycke. Kvitteringsmålet var en ren självmål från Maitland-Niles, som inte ens var pressad och Luis Suarez vinnarmål i slutminuten var också en brist i Arsenals försvarsspel - då bollen skulle ha rensats undan innan Suarez fick den. Napoli har ett starkare försvar än Arsenal, så utmaningen för Barcelona blir större.

Lägg därtill att detta inte är en match på Camp Nou, utan en bortamatch för båda lagen, så ser jag inte direkt anledning till att över/under linan ligger på 3,5 mål - i synnerhet när Barcelonas Leo Messi stannade hemma på grund av en lättare skada som har ådrog sig på träningen. Leo Messi är ju skillnaden som höjer över/under linor ett helt steg och då uppstår ett stort värde när han saknas och båda lagen dessutom har spelat stabilt i deras försvarsspel. Fler än tre mål i matchen har jag svårt att se här.

Därmed finner jag ett värde i oddset 1.92 på att matchen innehållet max tre mål och lägger ett spel på under 3,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos FastBet & SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip