Spelar Bologna asian hcp +1 borta mot Napoli till 2,16 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport . Alltså stålarna tillbaka om Napoli vinner med uddamålet.

Förra säsongen:
Bologna - Napoli 3-2
Napoli - Bologna 3-2

Napoli är inne i en väldigt tuff period. Vesuvius söner har inte alls levt upp till förväntningarna den här säsongen vilket ledde till att klubben i början av november kallade spelartuppen till ritiro (intensivt träningsläger), vilket ignorerades helt. Inte helt populärt bland fansen.
Poängen mot Liverpool tidigare i veckan var givetvis stark, men det ska sägas att italienarna var utspelade under stora delar av matchen på Anfield. Detta var Napolis sjunde(!) match i följd utan seger.

Med undermålig form och en tuff match i benen ska definitivt ett kompetent Bologna kunna störa ett hårt pressat Napoli.
Även Bologna har haft en rätt stökig säsong på grund av Sinisa Mihajlovic leukemi. Men spelmässigt tycker jag I Rossoblu ser helt okej ut. Bologna kommer från en bra insats mot Parma som slutade 2-2 där Blerim Dzemaili kvitterade i den 96:e minuten. Bologna dominerade spelet och vann bland annat "hörnmatchen" med 15-2.
En spelare som stuckit ut under våren med svenska ögon är Mattias Svanberg. Noterbart är att den svensken spelade en betydande roll i våras då Bologna vann hemmamötet mot Napoli med 3-2. Återstår att se om Svanberg eller Andrea Poli får chansen på mitten på San Paolo.

Trolig lineups (Gazzetta dello Sport)

Napoli 4-4-2
Meret; Di Lorenzo, Koulibaly, Manolas, Rui; Callejon, Zielinski, Elmas, Ruiz; Insigne, Mertens

Saknar: Allan, Milik, Ghoulam, Malcuit, Tonelli

Bologna 4-2-3-1
Skorupski; Tomiyasu, Bani, Danoli, Krejci; Medel, Poli; Orsolini, Dzemaili, Sansone; Palacio

Saknar: Santander, Dijks, Soriano

Svårt att köpa att Napoli, utan motorn Allan, ska stå i priser under 1,50 mot ett lag som Bologna. I synnerhet med tanke på att Napoli har hela sju raka matcher utan seger. Lägg därtill att de himmelsblå fick slita riktigt hårt på Anfield så sent som i onsdags.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip