Lunchmatch på San Paolo i Neapel!

På San Paolo fick publiken bevittna en stor skräll tidigare i veckan. Robin Olsen höll nollan och Cagliari lyckades lösa tre pinnar borta mot Napoli. En grov missräkning för Carlo Ancelotti som knappast har råd med förluster mot den typen av motstånd ifall Napoli ska kunna utmana "Den gamla damen" om Scudetton.

Under söndagen kommer nykomlingen Brescia på besök. Napoli är återigen storfavorit men jag tror det här mötet blir jämnare än vad oddsen visar.
Det vankas Champions League kommande vecka, således kan Ancelotti komma att rotera. Enligt Gazzettan uppges målvakten Meret, Allan och Mertens inleda från bänken. Dessutom är mittbacksgeneralen Koulibaly avstängd.

Bortalaget Brescia är i sin tur knappast oävna. De blåvita från norra Italien har stått upp bra i samtliga matcher så här långt och ännu inte torskat med mer än ett mål i en och samma match.
I den förra omgången mot Juventus stänkte Alfredo Donnarumma in 1-0-målet för Brescia, men Juve lyckades med nöd och näppe komma undan med en 2-1-seger på Stadio Mario Rigamonti.

Donnarumma och den stora talangen Sandro Tonali har sett otroligt bra ut så här långt, och även fast Balotelli inte hade någon lyckad debut mot Juve finns det sparkapital i "Super-Mario".

Troliga laguppställningar (La Gazzetta dello Sport)

Napoli 4-4-2
Ospina; Malcuit, Manolas, Luperto, Ghoulam; Callejon, Elmas, Zielinski, Ruiz; Lozano, Milik

Saknar - Tonelli, Maksimovic, Koulibaly

Brescia 4-3-1-2
Joronen; Sabelli, Cistana, Chancellor, Martella; Bisoli, Tonali, Dessena; Spalek; Balotelli, Donnarumma

Saknar - Ndoj, Magnani, Torregrossa

Köper inte riktigt att ett förmodat roterande Napoli med Koulibaly avstängd ska vara så här stora favoriter mot ett kompetent Brescia.

Brescia +2,0, alltså pengarna tillbaka om Napoli vinner med två mål, till 1,81 hos Bethard blir liret.

/F0rza


This is the stats tab
This is the post tip