SSC Napoli är på god väg att etablera sig som en stormakt. I alla fall om de fortsätter på samma vinnarspår som de har inlett denna säsong. Napoli är det enda laget i Serie A som har full pott efter fem omgångar och leder därmed tabellen med 15 poäng. De har varit lika imponerande i defensiven, som bara har släppt in två mål, som offensiven med 14 baljor. För tillfället ser de ostoppbara ut. Nästa lag som löper risken att bli överkörda är formlösa Cagliari på Diego Armando Maradona Stadium.

Tränaren Luciano Spalletti har på kort tid gjort det helt lysande med Napoli. De är på jakt efter Scudetton och fullt kapabla att utmana storlag som Milano-klubbarna, Inter och AC Milan, samt Juventus - som de redan har slagit på hemmaplan med 2 - 1. Victor Osimhen har hittat rätt på topp och nätat tre gånger. Lorenzo Insigne är lagets kapten och bästa spelare, med ett mål och tre assister hittills. Andra som har lyckats bra är Fabian Ruiz och Kalidou Koulibaly - där båda har nätat två mål vardera.

Tränaren Walter Mazzarri har ett hästjobb att göra med Cagliari, som återigen tippas slåss i botten av Serie A tabellen. Starten på säsongen har varit usel. Cagliari är segerlösa. Vid två tillfällen har de spelat 2 - 2, mot Spezia och Lazio. Annars har det blivit förluster mot AC Milan, Genoa och senast nykomlingar Empoli - där Cagliari stod för en usel insats. En av få ljusglimtar är brassen João Pedro med fyra mål och två assister. Han har alltså varit involverad i alla utom ett av lagets totala sju mål i Serie A. Grymt!

Dock läcker Cagliari in mål och kommer med stor sannolikhet att fortsätta göra så i Neapel. Napolis är i toppslag, med en 4 - 0 seger i ryggen mot Sampdoria. Cagliari har en 0 - 2 förlust mot Empoli bakom sig. Risken är stor att en ny storförlust väntar Cagliari, vars form är iskall. Därmed lägger jag ett spel på att Napoli vinner matchen med fler än ett mål i marginal.

Speltips Napoli - Cagliari:
1 asian -1,5 (samma som Napoli -1,5 mål) - odds 1.74 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Napoli:
David Ospina, Giovanni Di Lorenzo, Amir Rrahmani, Kalidou Koulibaly, Mario Rui, Fabian Ruiz, Andre-Frank Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Matteo Politano, Victor Osimhen & Lorenzo Insigne.

Bekräftad startelva - Cagliari:
Alessio Cragno, Martin Caceres, Sebastian Walukiewicz, Diego Godin, Charalampos Lykogiannis, Gabriele Zappa, Alessandro Deiola, Nahitan Nandez, Razvan Marin, Kevin Strootman & João Pedro.
---

This is the stats tab
This is the post tip