Napoli - Inter, lördag kväll 20:45. Helgens stora höjdpunkt om du frågar mig.

Tabell:
1 Napoli 8 8 0 0 26:5 +21 24p
2 Inter 8 7 1 0 17:5 +12 22p

Napoli hemma:
3-0-0 12:1

Senaste match:
Manchester City - Napoli 2-1

Inter borta:
3-1-0 8:3

Senaste match:
Inter - Milan 3-2

Det är en superintressant seriefinal vi har framför där Juventus är inte ett av lagen. Napoli som har fått de stora rubrikerna leder Serie A utan ett enda poängtapp, otroligt imponerande, inte minst då man ställts mot både Lazio och Roma på Stadio Olimpico. Trots detta så ligger Inter bara två poäng efter.

Sarris Napoli har fått en fantastiskt inledningen på säsongen, iallafall om vi tittar på ligaspelet. Laget spelar en väldigt attraherande offensiv fotboll som tilltalar de flesta fotbollsälskare vill jag tro. I det här mötet med Inter så står Napoli som skyhöga favoriter (1,60 rak 1a) vilket gör att jag, trots den starka inledningen Napoli stått för, finner värde i bortalaget.

Inter har sett väldigt starka och ut under sin nye tränare Spalletti. 7-1-0 i Serie A och 12 segar på 13 senaste matcherna är minst sagt imponerande. Laget har behållit stommen från i fjol med ett par intressanta värvningar. Nyförvärven Vecino, Valero och Škriniar har alla sett väldigt bra ut inledningsvis.

Förväntade laguppställningar:

Napoli 4-3-3

Insigne Mertens Callejon
Hamsik Jorginho Allan
Ghoulam Koulibaly Albiol Hysaj
Reina

Skador: Insigne (KEY), Milik

Inter 4-2-3-1

Icardi
Perisic B Valero Candreva
Vecino Gagliardini
Nagatomo Miranda Skriniar D'Ambrosio
Handanovic

Skadad: Vanheusden
Tveksam: J Mario, Brozovic

Napolis första poängtapp i Serie A kommer allt närmare och närmare. Jag blir inte speciellt förvånad om det kommer i helgen mot Inter. Napoli har två blytunga matcher i benen - Roma förra helgen och City i Champions League i veckan. Jag tror det kan spela relativt stor roll eftersom Napoli inte alls har samma bredd på truppen som exempelvis Juventus har. Lorenzo Insigne klev av mot City senast och sägs vara tveksam för spel mot Inter. Stort avbräck om han inte startar!

Inter har vind i seglen och kommer från en blytung derbyseger. Inter är i stort sett skadefritt och eftersom man inte har något Europaspel att fokusera på. Med det sagt så känns Inter +1,0 riktigt bra till priser runt 1,90, och då har jag inte ens nämnt Icardis superform som ingen lär ha missat.

1-1/2-2?

Inter +1,0 synas till 1,88 hos bet365 . Pengarna tillbaka vid uddamålsseger för Napoli.

@3quartistan på twitter

Lycka till!


This is the stats tab
This is the post tip