Mitt spel: Napoli rak seger till 2.62 hos bet365 .

Champions League-final klara Inter åker till Neapel för att möta ligavinnande Napoli på Diego Armando Maradona Stadium i en match som kanske känns ganska sval sett till vilka lag som står på banan.

Hemmalaget Napoli vill självklart avsluta denna minnesvärda säsongen på ett bra sätt trots att man inte har något kvar att spela för. Det snackas mycket om Luciano Spalettis framtid i Napoli, men nu hoppas man på att det inte ska ha någon inverkan på lagets tre sista matcher i ligan.

Inter är som alla vet klara för final i Champions League, men även för final i Coppa Italia. Samtidigt går man fortfarande en kamp i ligan om att behålla sin plats i topp fyra. Man har en buffert på fem poäng ner till Roma på femteplats med tre matcher kvar, så andas ut kan man inte heller i ligan.

Spretigt fokus

Hur mycket man än vill intala sig om att man kan fokusera på tre olika fronter, är det lättare sagt än gjort. Det blir spännande att se om Simone Inzaghi väljer att vila några spelare i den här matchen eller om man går på starkast möjliga elva i samtliga matcher som är kvar den här säsongen.

Jag får dock känslan av att Napoli kommer till den här matchen lite mer avslappnade än Inter gör. Man har ingenting kvar att spela för vilket troligtvis kan innebära att man spelar lite mer fritt och avslappnat. Inter har så pass mycket annat att fokusera på och kommer även från en match under veckan, vilket borde påverka även det.

Att matchen spelas på hemmaplan för Napoli är det sista argumentet som gör att jag väljer Napolis sida här, och spelar därför Napoli rak seger till 2.62 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip