Toppmatch i grupp E på tisdagen när Liverpool gästar Napoli.
Mitt speltips: 1X eller asian +0,5. Spelet sitter om Napoli tar poäng. Spelas hos SpeedyBet eller Bethard .

Visst, Liverpool är ett extremt bra lag. Men har de inte blivit väl stora favoriter på bortaplan mot ett kompetent Napoli?
Det är jag inne på i alla fall. Tisdagens kombatanter är naturligtvis storfavoriter att avancera från gruppen, som också innehåller Genk och Salzburg. Så ett kryss här är ett mycket bra resultat för Liverpool. Behöver inte gå all in för att ta den där trepoängaren redan här.

Pool har också en viktig och svår match borta mot Chelsea nu i helgen. Matchen ligger visserligen på söndagen (fyra hela vilodagar), men nog finns den med i tankarna på något sätt ändå. CL är såklart alltid prioriterat, men med tanke på att laget vann den turneringen i fjol och nu fått en perfekt ligastart (medan Man City oväntat tappat poäng) undrar jag om inte ligan på något sätt är ännu viktigare. Även om det inte visar sig i rotationslaguttagningar kan det mentalt bli så. Bägge lagen har också bara fått två vilodagar inför den här matchen, så att klämma in en resa ner till södra Italien under den korta perioden är knappast optimalt.

Saknar också alltjämt Alisson, vilket försvagar defensiven. Adrian har darrat en del när han väl satts på prov. Här lär han få mer att göra än i någon av ligamatcherna Liverpool haft hittills. Ska inte glömmas bort att Liverpools spelschema varit rätt tacksamt i PL-upptakten. Arsenal hemma är väl den enda halvtuffa matchen, men det är knappast en supersvår uppgift för något annat topp sex-lag. Hade det desto tuffare mot Chelsea i Supercupfinalen (1-1 efter 90). Blir intressant att se hur laget hanterar den här matchen - som blir säsongens tuffaste uppgift hittills.

De här lagen stötte på varandra i gruppspelet även i fjol. Då vann lagen varsin hemmamatch med 1-0. Napoli matchade Liverpool rätt bra även på Anfield och känns väl ungefär lika bra den här säsongen. Italienarna kryssade även mot PSG på hemmaplan, där de alltid är svåra att möta.

Gillar det jag sett av Napoli hittills i år. Visst har de släppt in en del mål, men offensiven har sett fin ut. Och att de släppte in fyra mål mot Juventus (i 4-3-matchen) var knappast rimligt sett till Juves målchanser. Stod upp bra i den bortamatchen. Tycker de bör ha bra poängchans i den här matchen, som i min bok luktar lite kryss.

Tänkbara elvor:
Adrián; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Salah; Firmino, Mané

Napoli:
Meret; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Ghoulam; Callejón, Allan, Fabián Ruiz, Insigne; Mertens, Llorente

1-1?

Speltips: 1X eller asian +0,5. Spelas hos SpeedyBet eller Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip