För ett ögonblick kan Champions League finalisterna Liverpool FC lägga ligaspelet åt sidan när fokus riktas mot Diego Armando Maradona Stadium för ett möte mot Napoli. Marknaden erbjuder dubbla degen i odds på att Liverpool inleder Champions League äventyret med en rak seger. Sannolikheten är betydligt större än så, i mitt tycke, med tanke på alla framgångar i turneringen.

Napoli har inlett piggt i Serie A. Efter fem omgångar har det blivit tre segrar, två kryss och noll förluster. Formen är fin med en vändning mot Lazio senast där Kim Min-jae och Khvicha Kvaratskhelia, som är uppe i fyra fullträffar, nätade. Vidare finns Victor Osimhen på topp. Anfallsspelet håller en hög nivå. Dock håller laget fortsatt en Europa League nivå. Under de två senaste säsonger har de dessutom åkt ut tidigt i Europa League. Så förväntningarna är något väl höga på Luciano Spallettis trupp.

Tränarkollegan Jurgen Klopp har dock meriter och allt som krävs för att återigen kunna utmana om pokalen. Anfallsspelet håller en världsklass, även om det blev mållöst senast mot stadsrivalen Everton i Merseyside derbyt. Förra säsongen var Liverpool överlägsna i nästan alla Champions League matcher och väntas även dominera denna tillställning. Skadelistan är lite väl lång, men det finns goda ersättare som håller för en sådan drabbning mot Napoli - som har tappat en del nyckelspelare inför säsongen.

Då Liverpool har inlett något segt i Premier League är detta ett perfekt tillställe att resa sig och studsa tillbaka med en seger i den första gruppspelsomgången. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Liverpool tar alla tre poäng i matchen.

Speltips Napoli - Liverpool:
2. Odds 2.02 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Napoli:
Alex Meret, Mario Rui, Min-jae Kim, Amir Rrahmani, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Matteo Politano, Khvicha Kvaratskhelia & Victor Osimhen.

Preliminär startelva - Liverpool:
Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andy Robertson, Harvey Elliott, Fabinho, Arthur Melo, Mohamed Salah, Luis Diaz & Darwin Nunez.
---

This is the stats tab
This is the post tip