Stormatch i Italien ikväll när Milan gästar ett slutsålt San Paolo. Jag spelar Milan +1.0 till oddset 1.85 hos Pinnacle Sports (vinst på spelet vid oavgjort eller bortaseger, vinner Napoli med uddamålet får vi pengarna tillbaka).

Senaste mötet:
2015/2016 Milan-Napoli 0-4

Serie A:
2 Napoli 25 17 5 3 53:20 +33 56p
6 Milan 25 12 7 6 37:27 +10 43p

Form:
Napoli - F,F,V,V,V
Milan - V,O,V,V,V

Senaste match:
Villarreal-Napoli 1-0
Milan-Genoa 2-1

Innan mötet med Juventus förra helgen så ledde Napoli Serie A och laget var inne i en fantastisk form, nu förlorade man mot den gamla damen och Juve är nu i toppen. Napoli kan dock gå upp i serieledning igen om man besegrar Milan ikväll eftersom Juventus "bara" fick 0-0 mot Bologna i fredags. Man har dock tillfälligt grus i maskineriet, laget har 2 raka förluster, det har inte hänt sedan förra säsongen.

Milan inledde året med att förlora hemma mot Bologna med 0-1, den då hårt ifrågasatta Sinisa Mihajlovic dagar kändes räknade. Nu har det dock hänt något i Milanoklubben, man har nu 9 matcher i följd utan förlust och då har man mött lag som exempelvis, Fiorentina, Roma och inte minst Inter som man körde över i Derby di Milano med 3-0.

Tänkbara laguppställningar:

Napoli 4-3-3

InsigneHiguain Callejon
Hamsik Jorginho Allan
Ghoulam Koulibaly Albiol Hysaj
Reina

Jorginho (tveksam)

AC Milan 4-4-2

Niang Bacca
Bonaventura Bertolacci Montolivo Honda
Antonelli Zapata Romangoli Abate
Donnarumma

Romangoli (tveksam). Saknar Mexes, Adriano, Ely och D.Lopez som är skadade.

Hemmastarka Napoli ska självklart stå som favoriter mot Milan på San Paolo, men efter att laget fått tillfälligt grus i maskineriet och att man dessutom spelade Europa League så sent som i torsdags tycker jag att favoritskapet på Napoli känns för högt. Det ska dock tilläggas att Napoli roterade en del mot Villarreal men en match i benen och dessutom en förlust är aldrig ett plus.

Bortsett från Juventus och eventuellt Roma så känns Milan som det formstarkaste laget i ligan, att vi nu får 1.85 på Milan +1.0 känns spelvärt, ett oavgjort resultat känns nära till hands. Tippar 1-1.

Spel: Milan +1.0 @1.85 (2,5/5) units.
Bolag: Pinnacle Sports

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip