Helgen rundas av med en riktig höjdare i Neapel när Milan gästar.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Lucky Sports .

Målglada Italien har gett oss flertalet tama toppmatcher senaste tiden. Senast i veckan när just Milan nollnollade mot Inter i cupen. Där rekommenderade jag underspel med tanke på att det var första matchen i ett dubbelmöte mellan två lag som haft det resultatmässigt småtufft. Kryss passade liksom.

Kanske upplevs som lite konstigt att vända och plocka ett överspel ett par dagar senare. För det finns argument emot det spelet:
- Många försiktiga toppmatcher som sagt.
- Milans senaste matcher har varit rätt försiktiga oavsett motstånd.
- Napoli är inte riktigt ett totalt överlag den här säsongen. Med bara 12/27 ligamatcher över 2,5 mål ligger de på undre halvan i målsnittstabellen.

Men spel handlar om sannolikheter och jag tycker att oddsmarknaden reagerat i överkant och tryckt ner oddset på underspelet i den här matchen för lågt. Över 2,5 mål öppnade tunt 1.75-1.90 beroende på bolag, nu har marknaden spelats upp till över dubbelt - då tycker jag det är värde på översidan.

För det är två topplag som även är med i toppen för gjorda mål. Finns gott om offensiva hot i bägge lagen, de går sällan mållösa själva. Milan har gjort mål i 25/27 i ligan medan Napoli gjort det i 24/27. Talas om att Zlatan eventuellt kan finnas med på bänken för Milan här - kan bli den krydda att laborera med som Milan saknat lite senaste månaden.

Klart att det skulle kunna bli lite försiktigt och slå vakt om poängen-igt vid 1-1-ställning med 20 minuter kvar. Men tabellmässigt toppar Inter nu ligan, en poäng före de här båda lagen. Den som eventuellt vinner här har däremd ett bra läge att koppla lite grepp om titeln. Bägge är utslagna ur Europa och kan därmed vara all in på de här matcherna.

Över tid, när motståndet är bästa tänbara som här, tror jag Milan kommer lida av att mittbacken Kjaer är skadad. Här är dessutom Romagnoli out. Han är kanske inte en toppmittback, men hade nog startat om han kunnat. Klarar Kalulu och Tomori av att ta hand om Osimhen etc?

Tänkbara elvor:
Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez; Bennacer, Tonali; Saelemaekers, Kessie, Leao; Giroud.

Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui; Fabian Ruiz, Lobotka; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen

This is the stats tab
This is the post tip