Mitt spel: BLGM till 1.90 hos bet365 .

Stormöte vankas på Diego Armando Maradona Stadium i Neapel där hemmalaget tar emot ett pånyttfött Roma!

Napoli fortsätter köra över allt i sin väg i Serie A och har drygat ut sin ledning till hela tolv poäng ner till andraplacerade Milan. Osimhen, Kvaratskhelia och resten av laget ser nästintill ostoppbara ut för tillfället och det ska till en kollaps utan dess like för att man inte ska vinna Serie A den här säsongen.

Roma placeras just nu på en femteplats i ligan, men faktum är att det är ohyggligt tajt under Napoli i tabellen. Från Milan på andraplats till Atalanta på sjätte skiljer det endast tre poäng, vilket gör att samtliga lag som har chans på Europaplatserna behöver ta poäng.

Bortalaget kommer med en fin form in i detta möte där man faktiskt inte förlorat i varken cup- eller ligaspel sedan början av November. Med tre raka segrar och idel nollor i ryggen kunde man nog inte möta Napoli i bättre form. Paulo Dybala och Tammy Abraham har äntligen funnit varandra ordentligt i anfallet och när två spelare är i form kan det bära långt.

Min bild av den här matchen är att två lag med fin form i båda riktningar av planen sällan klappar ihop fullständigt när man ställs mot toppkonkurrenter. Jag ser framför mig att Napoli på sin hemmaplan styr matchen ganska kraftigt, samtidigt som Romas offensiv ligger och väntar på möjligheter att ställa om och såra Napolis försvar.

Känslan är att Napolis offensiv är alldeles för stark för att inte få hål på Roma, men när Tammy Abraham och Paulo Dybala är i den formen dem är i har jag svårt att se Roma gå mållösa heller. Spelare i form ska som sagt aldrig underskattas!

Inga nya skador är heller rapporterade, så båda lagen kommer till spel med fullt och laddat artilleri!

Mitt spel landar därför i att båda lagen gör mål till 1.90 hos bet365 !

---
Förväntad startelva Napoli:
Meret - Rui, Min-Jae, Rrahmani, Lorenzo - Zielinski, Lobotka, Anguissa - Kvaratskhelia, Osimhen, Politano.

Förväntad startelva Roma:
Patricio - Mancini, Smalling, Ibanez - Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola - Pellegrini, Dybala - Abraham.
---

This is the stats tab
This is the post tip