Dags för åttondelsfinaler i Coppa Italia. Ikväll har vi en match på schemat och det är mellan Serie B-klubben Spezia som gästar Napoli på San Paolo. Överkörning att vänta?

Senaste match:
Napoli-Sampdoria 2-1
Spezia-Vicenza 0-0

Coppa Italia:
Spezia - Modena 1-0
Udinese - Spezia 2-3
Palermo - Spezia 0-0 (0-1 straffar)

Målsnitt:
Napoli - 3,36
Spezia - 1,57

Napoli ligger för närvarande trea i Serie A trots att laget inledde säsongen trögt. Efter att Milik blev skadad i höstas så var det stora frågetecken kring vilken spelare som skulle göra målen. Men det problemet verkar vara så gott som bortblåst nu när Napoli öser in mål för tillfället. I helgen besegrade man Sampdoria på San Paolo, dock utan att övertyga - avgörandet kom inte förrän den 95e minuten av mittbacken Tonelli.

Gästerna Spezia har gjort det bra i cupen. Modena, Udinese och Palermo har besegrats, alltså två Serie A-klubbar, både Udi och Palermo på bortaplan dessutom. Nu tänker ni kanske att Spezia är ett topplag i Serie B? Icke, laget ligger på en tionde plats. Varför ska då inte Napoli kunna köra över Spezia?

Napoli har en ruskig offensiv som jag har enorm respekt för. Men, ikväll väntas Sarri rotera och trots att Napoli fått in Pavoletti under januarifönstret så är inte bredden på truppen så värst imponerande.
Nu ställs man mot ett Spezia som har en solid defensiv och är enormt målsnåla. Trots tabellplacering så har Spezia bara släppt in 16 mål på 23 matcher, vilket är väldigt imponerande. Det är bara Benevento och Pisa som släppt in färre mål.

Jag har all respekt för Napoli. Men jag väntar mig inte någon överkörning från hemmalaget. Spezia lär göra det man är bäst på, ligga lågt och lita på sin defensiv. Intressant fakta är att Spezia spelat 0-0 i sina fyra av sex senaste matcher.

Förra året tog sig Spezia till en kvartsfinal i cupen efter att man spelat 0-0 mot Roma på Olimpico i åttondelsfinalen som sedan vanns på straffar, en match jag minns mycket väl, tyvärr. Kan något liknande upprepa sig ikväll?

Under 3,25 mål testas till 1,775 på Bet 365. Halv vinst om det blir exakt tre mål i matchen.

Jag säger 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip